E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArena distribütörlük anlaşması imzaladı---

Arena distribütörlük anlaşması imzaladı

Arena distribütörlük anlaşması imzaladı
13 Şubat 2014 - 09:14 borsagundem.com

Arena Bilgisayar Trendmicro (EMEA) Limited ile distribütörlük anlaşması imzalandığını açıkladı

Arena Bilgisayar'ın KAP açıklamasında şöyle denildi: ''Şirketimiz ile dünyanın en büyük Güvenlik yazılımı şirketlerinden Trendmicro (EMEA) Limited arasında distribütörlük anlaşması imzalanmıştır. 14 Şubat 2014 tarihi itibarı ile yürürlüğe girecek olan distribütörlük anlaşması Trendmicro Kurumsal ürün grubunun Türkiye'deki satış kanallarına dağıtımını kapsamakta olup bu anlaşma ile yıllık minimum 2 milyon Amerikan Doları tutarında ek satış geliri elde edeceğimizi tahmin etmekteyiz.

Trend Micro Hakkında:

Global pazarda bulut güvenliği konusunda lider Japon firması Trend Micro (TSE: 4704), iş dünyası ve tüketiciler için içerik güvenliği ve tehdit yönetimi çözümleri ile dijital bilgi paylaşımında daha güvenli bir dünya yaratır. Sunucu güvenliği konusundaki 25. yılına ulaşan, öncülüğü ve deneyimi ile müşterileri ve iş ortaklarının istemci, sunucu ve bulut bazlı güvenlik konusundaki güvenlik ihtiyaçlarını, yeni tehditleri daha hızlı şekilde durdurarak ve fiziksel, sanal ve bulut ortamlarındaki datayı koruyarak sağlar. Trend Micro'nun Trend Micro , Smart Protection Network  ve dünya genelindeki 1000'in üzerinde tehdit uzmanı ile desteklenen bulut güvenliği altyapısı, endüstri lideri bulut bilişim güvenlik teknolojisi, ürünler ve servisler sayesinde tehditler internet üzerinde daha gelişme aşamasındayken durdurulur.''
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 51,15
En Yüksek: 52,30
En Düşük: 49,14
Değişim 4,35 %
FK: 22,35
PD / DD: 3,40
İşlem Hacmi 65.056.408
Toplam Adet: 1.281.634
Ağırlıklı Ort.: 50,74
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)