E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Turan için çılgın takas iddiası---

Arda Turan için çılgın takas iddiası

Arda Turan için çılgın takas iddiası
03 Ağustos 2014 - 13:20 borsagundem.com

Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'ın, Manchester United'a transfer olacağı iddia ediliyor

Atletico Madrid ile hem lig hem de kupa zaferleri yaşayan, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde de final oynayan Arda Turan hakkında birçok transfer iddiası ortaya atılıyor. Milli futbolcunun son talibi Manchester United...  
 
AMK'nın haberine göre; İngiliz devinin yeni teknik patronu Louis Van Gaal'in Arda'yı çok beğendiği ve mutlaka alınmasını istediği söyleniyor. Bu yaz birçok yıldızını satan Atletico'nun Arda'yı da gözden çıkarabileceği, fakat 25 milyon euroluk bonservisin Manchester'ı biraz zorladığı ifade ediliyor. Bu aşamada devreye Shinji Kagawa giriyor. Van Gaal, Japon yıldızı takımda düşünmüyor.

HERKES SEVİNECEK

Atletico ise Kagawa'yı kadroya katmayı amaçlıyor. Tarafların, iki kulübü de mutlu edecek bir takas formülüyle işi bitirebileceği konuşuluyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas03 Ağustos 2014 14:01

    Arda, sakin ha men United,a gidersen kendini harcarsin,Cunku bu takim A Fergison dan sonra kendini toplamasi en az 5 yil alir,Buda 5 yil icinde bu oyuncukarin harcanmasi anlamina gelir