E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda en iyi seçildi---

Arda en iyi seçildi

Arda en iyi seçildi
12 Aralık 2014 - 15:32 borsagundem.com

Atletico Madrid'de kasım ayının en iyi sporcusu olarak Arda Turan seçildi

İspanya'nın Atletico  Madrid kulübünün resmi  sponsorlarından olan Mahou, kasım ayının en iyi sporcusu ödülünü  Arda Turan'a  verdi. 

"5 yıldızlı futbolcu" sloganıyla  Atletico Madrid'te her ay en iyi  oyuncuyu seçen Mahou, geçen ayın en iyi ismini, Arda Turan olarak belirledi.  Ödülünü aldıktan sonra Atletico Madrid kulübünün kameraları karşısında konuşan  milli futbolcu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Açıkçası formda olduğumu  düşünüyorum" dedi.  

Kazanmanın ve ödül almanın çok güzel olduğunu, ancak kendisi için  anlamlı olanın, sezon sonu kazandığı kupalar olduğunu dile getiren Arda Turan,  "İyi bir sene geçiyor ama bizim için önemli olan sezon sonları olmalı. Bu seneyi  çok iyi bitiriyoruz ve inşallah kalan 3 maçı da kazanıp öyle tatile gireceğiz"  diye konuştu. 

Pazar günü sahalarında Villarreal'e karşı oynayacakları maçıyla ilgili  de Atleticolu futbolcu, "Bizim için her maç bir final, biz hep böyle  düşünmeliyiz. Her maça, hayatımızdaki en önemli maç gibi çıkıyoruz. Villarreal  maçı da öyle olacak. İyi konsantre olacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp,  taraftarımıza mutlu bir gün yaşatmaya çalışacağız ama çok zor olacak. İşimiz çok  zor" değerlendirmesini yaptı. 

Vicente Calderon Stadı'nın "Atletico'nun evi" olduğunu ve büyük takım  olduklarını göstermek için sahalarında hep güçlü olmaları gerektiğini vurgulayan  Arda Turan, "Taraftarımızla ve duruşumuzla sahamızdaki gücümüzü yansıtmayı  dünyada en iyi yapan takımız. Hem taraftar hem takım hem de kulüp olarak kendi  sahamızda dünyanın en etkili kulübüyüz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi12 Aralık 2014 17:35

    tam bir menecer şişirmesi bu adam.. sıkıysa gelsin burada oynasın.. bir halt olamadığını millet gördü.. o kadar yıldızın arasını hangi kazmayı koysan döktürür.