E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArbul'dan KAP'a açıklama---

Arbul'dan KAP'a açıklama

Arbul'dan KAP'a açıklama
10 Şubat 2016 - 00:37 borsagundem.com

Arbul'dan KAP'a gönderilen açıklamada, şirkete ait arsa satışındaki yetkilendirme konusunda bilgi verildi

Arbul Entegre Tekstil İşletmereli AŞ'den Borsa İstanbul'a özel durum açıklaması yapıldı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurulan açıklamada, şirkete ait arsanın satışında yetkili isim bildirildi.

Arbul'un KAP'ta yer alan açıklaması şöyle:

"Şirketimizin üretim tesislerinin bulunduğu,mülkiyeti tarafımıza ait olan Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Pelitlik Mevkii Baraj Yolu bölgesinde yer alan arazinin satışı ile ilgili olarak değerleme ve satış sürecinin yürütülmesi konusunda Şirket Yönetim Kurulumuz,Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Cerit'i yetkili kılmıştır.Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)