E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArbul Entegre Tekstil'den iflas erteleme talebi---

Arbul Entegre Tekstil'den iflas erteleme talebi

Arbul Entegre Tekstil'den iflas erteleme talebi
15 Mart 2016 - 15:20 borsagundem.com

Arbul Entegre Tekstil iflasın eşiğine geldi, şirkete kayyum atandı

Arbul Entegre Tekstil iflas erteleme talebinde bulundu, şirkete kayyum atandı.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizin içinde bulunduğu mali koşullar nedeniyle iflasının ertelenmesi talebiyle 03/03/2016 tarihinde dava açılmış olup T.C. BAKIRKÖY 6. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ tarafından 2016/214 Esas dosya numarası ile verilen ara kara uyarınca Şirket yönetiminin işlemlerinin denetim için kayyum atanmasına dair karar verilmiştir.

Mevcut iflas erteleme davası dosyasından bu aşamadan sonra meydana gelecek gelişmeler hakkında ayrıca bilgi verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b16 Mart 2016 11:07

    Özel şirket iflas ertelemeleri büyük soru doğuruyor Yatırım fonu alanlar dikkat etmeli:Özel şirket bonosu taşıyan yatırım fonları alınırken yatırımcıların çok dikkat etmeleri şart oldu: Yatım fonu içinde özel şirket bonosu varsa bu bonoların hangi şirkete ait olduklarını bulacaksınız. Sonra bu bu şirketin mali durumunu inçeleyeceksiniz. şirketin bonoların kuponlarını zamanında ödeme güçü olup olmadığına karar vereceksiniz. bu şekilde araştırdıktan sonra alıp almamaya karar vereceksiniz. Bu araştırmayı yapmanız konusunda herhangi bir yasal veya SPK tarfından çıkarılmış bir karar olmamasına rağmen eğer bu yatırım fonu içinde bono veya tahvili bulunan bir şirket temerrüde düşerde bono kupununu ödeyemezse yatırım fonunuz için açıklanacak fiyatta bir düşüm olacağından Bu konuda hiçbir kusurunuz olmamanıza rağmen zarara uğramanız kesin.Bu adaletsiz ve karışık durumun biran evvel SPK tarafından yatırım fon sahiplerini koruyan bir kararın çıkması beklenmelidir.