E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArazi kavgası: 5 ölü, 3 yaralı---

Arazi kavgası: 5 ölü, 3 yaralı

Arazi kavgası: 5 ölü, 3 yaralı
26 Aralık 2020 - 16:21 borsagundem.com

Şanlıurfa'da birbiriyle akraba olan Avcı ve Polat aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Jandarmanın güçlükle sonlandırdığı kavgada 3 kişi ise gözaltına alındı

Olay, öğle saatlerinde Şanlıurfa-Bozova karayolu üzerindeki Remzi Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında uzun süredir arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet olduğu belirtilen Avcı ve Polat ailelerinin fertleri, bu meseleyi görüşmek üzere bir araya geldi. Görüşme sırasında taraflar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma tabanca ve uzun namlulu tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Karayolu üzerine taşınan silahlı kavgada, 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

2 KİŞİ DE HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 5 kişi ise kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedavi alına alınan yaralılardan 2'si de doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

KAVGADA ÖLENLERİN İSİMLERİ 
Kavgada ölen kişilerin Mehmet Emin Avcı, Ömer Avcı, Mustafa Avcı, Elif Avcı ve İbrahim Polat olduğu belirtildi. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

MAHALLEDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. 5 kişinin yaşamını yitirdiği mahallede jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişi ise gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, kavgaya karışan diğer kişilerin de yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

Bor üretiminden Lityum da üreteceğiz

Trump'ın Blackwater canilerini affetmesi utanç verici

Türk SİHA'ları Le Monde'da manşette: Koca orduyu yok ettiler

Rusya: En yaşlı hain öldü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ26 Aralık 2020 21:50

    İdam cezası olmaması nedeni ile bakın bu olaydan sonra kan davası başlayacak onlarca iki aileden daha insan ölecektir.

  • Doğrucu davud26 Aralık 2020 21:18

    Batıda eline odun alıp sokağa çıksan polis karakola götürür.adamlar uzun namlulu silahlarla savaş yapıyor.belki jandarma 1 saat geç gelse ortaya havanlarda çıkacak.lütfen arayın tarayın bu bölgelerin insanında bıçak bile bulundurmayın.

  • ZEYREK ZEMHERİ26 Aralık 2020 16:39

    bu chp neden idam cezasına karşıdır anlamak mümkün değil.eğer idam cezası olsa ne kan davası olur ne de bu kadar vahşi cinayetler işlenir.

  • Vatandaş26 Aralık 2020 18:59

    Sen Belki yaşın gereği ülkemizde yıllarca idam cezası vardı o dönemde suçlarda herhangi bir azalma eksilme olmadı

  • genç26 Aralık 2020 18:04

    ne adamsın ya!beynin yok,fikrin var:)