E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAramco: Suudi-Kuveyt anlaşması petrol üretiminin önünü açtı---

Aramco: Suudi-Kuveyt anlaşması petrol üretiminin önünü açtı

Aramco: Suudi-Kuveyt anlaşması petrol üretiminin önünü açtı
26 Aralık 2019 - 09:39 borsagundem.com

Suudi Arabistan merkezli petrol şirketi Saudi Aramco, Çarşamba günü Suudi Arabistan ve Kuveyt arasında imzalanan yeni anlaşmanın iki ülkenin sınırlarında bulunan tarafsız bölgede petrol üretimine devam edilmesine zemin hazırladığını savundu

 Kuveyt resmi haber ajansı KUNA’da yer alan habere göre Syydi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdulaziz bin Salman ve Kuveyt Dışişleri Bakanı Sheikh Ahmad Nasser al-Mohammad as-Sabah Salı günü bölgedeki üretimine yönelik bir anlaşma bir mutabakat uzlaşması imzaladı.

Saudi Aramco Başkanı ve CEO’su Amin Nasser, şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu yeni anlaşmanın imzalanmasıyla iki taraf da artık bölgede üretime devam edilmesi üzerine fikir birliğine vardı. Taraflar, üretimin en yakın zamanda devam etmesi için elinden geleni yapacak” dedi.

 
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez26 Aralık 2019 15:55

    ALLAH en çok yer altı kaynaklarını müslümanlara vermiş fakat başlarındaki yöneticiler satılmış olunca ellerindeki altın gibi değerli madenlerini beleşe satıyorlar.isteseler dünya nın ekonomisini kilitlerler en az petrolun varıli 100-150 $  olması gerekiyor .takilmışlar bir ABD nin peşine gelecekleri permeperişan.