E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAraç muayene dolandırıcılığıyla 20 milyonluk vurgun!---

Araç muayene dolandırıcılığıyla 20 milyonluk vurgun!

Araç muayene dolandırıcılığıyla 20 milyonluk  vurgun!
23 Aralık 2022 - 06:23 borsagundem.com

Aksaray’da araç muayenesi randevu verip karşılığında para tahsil ederek binlerce kişiyi dolandıran şebeke çökertildi. Operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.


Aksaray'da dolandırıcılar, internet ve çağrı merkezleri üzerinden araç sahiplerine para karşılığı araç muayene randevusu vermeye başladı.

Bu şekilde zanlılar, Türkiye genelinde binlerce kişiyi toplam 20 milyon lira dolandırdı.

Araç sahiplerinin şikayeti üzerine polis ekipleri geniş çaplı araştırma ve inceleme başlattı. Yeterli delil ve bulgular üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden 100 milyon dolarlık borsa vurgunu

 

Avrupa'da 2 milyarlık büyük kripto vurgunu!

 

İzmir'de 'kapora' vurgunu! 873 bin TL topladılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xd24 Aralık 2022 12:38

    git direk muayene istasyonundan al kandirilma

  • AHMET ÖZBİLEN23 Aralık 2022 11:08

    Katillere, teröristleri destekleyenlere bunlar ile işbirliği  yapanlara devletimizi bölmek parçalamak isteyenlere devleti soyanlara artık idam cezası gelmelidir veya en az hapis cezası 30 yıldan başlamalıdır.

  • www23 Aralık 2022 16:18

    80 yaşındaki demans hastası dede için cezaevinde kalabilir raporu verenler de bu yoruma dahil olur mu

  • Mucise Reis ;)23 Aralık 2022 11:53

    İlker Bağbuğ idam edilmiş olacaktı... ama şuan dışarıda haklı çıktı ve geziyor... idam idam gelsin ama, uygulayanlarda o urgan ipi...Ya sonra 350 paşa gibi dışarı salınırsa ? ne olacak? cennet /cehennem kapısına dilekçe verip biz idam ettik ama adamalr haklımız ruhları geri gönderin mi diyeceksın ? :D anca ABd gibi katı ve tamemen matematıksel deliller ve dna tarzı sistemsel %100 emin olduğun işler olur o zaman idam edersin. ki gunumuzde bile haksız yere hapis yatan bir çok insan dışarı çıkıyor ABD avrupa vb dahil. İdam derken, sen idam edilsen 5 kişi şahitliğinde çocuk istirmarcısı diye 2 dna hastanede değişse üzerine yamalasalar idam edilirsin :D Ama haklısın ve suçsuz... O bakımdan idam işi TC de olmaz. Asacaksan İmralıdakini as %100 suçlu

  • borsacı23 Aralık 2022 08:49

    ülkemizde araç muayenesi adeta bir çile randevu almak imkansız sana 3 ay sonraya gün veriliyor gidince akşama kadar sırada bekliyorsun tam ızdrap haline gelen muayeneyi mafya iyi kullanmış asıl sorumlu hökümet çünkü ülke sorunlarından aciz.acizligi mafya dolduruyor.

  • edyy23 Aralık 2022 12:44

    uyduruyorsun ve sallıyorsun. 

  • Mucise Reis ;)23 Aralık 2022 08:22

    Bu olay 2 yıldan fazla oldugunu biliyorum. google bir site ye yönlendiriyor. sıte ücret alıyor fenni muayene orjınal sitesine sizleri yönlendiriyor ama, maskeleme var sitede randevu alırken sizden kredi kart bilgisi girip ücret ödemenizi istiyor. gerçekten randevu alıyorsun fakat, ücret ödemiş oluyorsun. kredi kart bilgileri girdiğin için. Çok fazla şikayet eden oldu. bankaya dolandırıldım, kandırıldım diye şikayet eden oldu, farklı sanal poslar kullanıldı, k.kart ödeme itirazları yapıldı. Ama hiç kimse konu ile ilgilenipde aman baka itirazını uygulayayım, telefonla şikayeti dikkate alayım vb sorumluluk almadı. bankalar, ya isteğini zile ödemişsiniz, kod gelmiş, banka olarak işlemi yapıyoruz bizlik sorun yok diğil ilgilenmedi. Ülkemizde hukuk ve yasal haklar çalışmıyor. geç bir sonuç.bu işler hızlanmalı

  • Nuri 23 Aralık 2022 07:44

    Yeni yapılan bir şey değil ki, yıllardır ikiyorlar milleti,yeni mi uyandınız.

  • Yol kavşağı23 Aralık 2022 07:40

    Aksaray yol kavşağında olduğu için çok hızlı büyüdü. Sonucunda TV de her türlü haber Aksaray dan geliyor.

  • Türkoğlutúrk23 Aralık 2022 07:07

    Ne kadar kandirilmaya uygun hale gelmişiz. Kandirilanlardan vergi alınsa bütçe açığı diye birşey kalmaz.