E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAr Tarım eski sahibi ile anlaşma yolunda---

Ar Tarım eski sahibi ile anlaşma yolunda

Ar Tarım eski sahibi ile anlaşma yolunda
10 Ağustos 2015 - 08:36 borsagundem.com

Ar Tarım, şirketin eski Yönetim Kurulu Başkanı ile ortaklık ve hisse devri konusunda anlaşma sağladı

Ar Tarım, Şirketin eski Yönetim Kurulu Başkanı Şehmus Arslan ile ortaklık gerçekleştirilmesi ve A ve B grubu hisselerin devri konusunda anlaşma sağladığını duyurdu.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

''Şirketimizin ortaklık görüşmesine başladığı ve konuyla ilgili Yönetim Kurulu Başkanına yetki verildiği daha önce kamuya ilan edilmişti. Bu kapsamda yapılan görüşmelerde şirketimizin eski yönetim kurulu başkanı Şehmus ARSLAN ile Ortaklığın gerçekleşmesi ve mevcut sorunların giderilmesiyle beraber, A ve B grubu hislerin devri konusunda da anlaşma sağlanmıştır. Görüşmeler devam etmekte olup, görüşmelerin sonuçlanmasıyla bütün ortaklarımıza bilgi verilecektir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali10 Ağustos 2015 23:16

    Bu soygun tayfasıni devletin yargilamaya gücü yetmez bir yilda beş savcı değişti bir iddianame bile yazılmamış . heryerde adamları var .hala s.medyada hisse pazarlamaya devam ediyorlar

  • murat10 Ağustos 2015 13:53

    Ağa eski patron değil.A grubu hisseleri hiçbir zaman devredemedi.Dolayısıyla hem ayrılma hakkı hemde çağrı şartlarını yerine getirmeye mecbur.SPK nın her an gözü önünde dolayısıyla bu işten tek çıkışı yancı bir şirket bulup ARTOG u satıyormuş gibi göstermek.Alan kim olacak tabiki Ağanın yancısı.Bayram Ali Bayramoğlunun destek verdiğini bilmeyen yoktur sanırım.

  • ayhan10 Ağustos 2015 10:14

    Şehmuz efendi arazilerini kurtarmak için acele etmeli.Yoksa SPK ve davacıları davayı kazandığında herşey için çok geç olabilir.Ayrılma hakkı verilmeli 2.26+faiz ve çağrı fiyatı 3.10 +faiz bu hakları teslim etmeden A ve B grubu hisselerini devredemez.