E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAntalyaspor - Başakşehir maçı tarihe geçti---

Antalyaspor - Başakşehir maçı tarihe geçti

Antalyaspor - Başakşehir maçı tarihe geçti
27 Şubat 2021 - 18:58 borsagundem.com

Aykut Kocaman'la Ersun Yanal'ı karşı karşıya getiren Antalyaspor-Başakşehir müsabakası, Süper Lig'de 2014/15'ten bu yana en az şut çekilen maç oldu.

Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelirken ortaya ilginç bir istatistik çıktı.

Antalyaspor ile Başakşehir arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında iki takım da mücadeleyi isabetli şut atamadan tamamladı.

Mücadele toplamda 3 şut çekilirken Opta verilerine göre; 2014/15'ten bu yana en az şut çekilen (3) ve gol beklentisine (0.08 xG) sahne olan Süper Lig maçı oynandı.

KOCAMAN BAŞAKŞEHİR'LE İLK PUANINI ALDI

Süper Lig'de 11 maçtır kaybetmeyen Antalyaspor, son 5 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı ve puanını 34 yaptı.

Başakşehir ise 5 maçlık yenilgi serisine 1 puanla son verdi ve puanını 24'e yükseltti. (Spor Arena)

Galatasaray, evinde Erzurumspor'u konuk ediyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST28 Şubat 2021 11:40

    Sanki danışıklı döğüş gibi. ne şiş yansın nede kebap......başakşehir bence küme düşmez.ankaragücü, denizli, gençlerbirliği,erzurumspor küme düşerler.

  • ercan 27 Şubat 2021 22:01

    bazilarina ehliyet vermiyorlar cunku yeterliligi yok bu hoca musvetteleri nin tek yapabildigi oynatmama o zaman futbol izlenmesi ve oyun kalitesi lig kalitesi baska ulkelerde izlenme olasiligi arz talep bu acizler e talep var ki is buluyorlar yazik oynamaya calisanlara oyun seyretmek icin bekleyen seyircilere yorumlayacak basina buna pirim veren hakem ve baskanlara

  • toptan anlamaz28 Şubat 2021 03:58

    bunları basın şişirip takımlara bela ediyorlar, çünkü kendilerine malzeme çıkacak haber çıkacak

  • Bir yorum27 Şubat 2021 20:26

    Çok uyuz bir maç olduğu için tarihe geçmiş!  İşte bu da Süper ligin sadece para kazanıp keyif yapmaya gelen yabancılardan ve şımarık gençlerin disiplinsiz  hedefsiz   ehli keyif azınlık gurubu  haline getirildiğinin  açık bir göstergesidir.  Zaten milli maçlarda dahi başarıyı  genellikle  dışarıda oynayan  sporcularımız sağlıyor.  Diğer kulüplerin hali ortada  borca batmışlar hala yabancı futbolcu diye bir yerlerini  yırtıyorlar.  Hatta biri çıkmış yabanı hakem de olsun diyor.  Yuh iyorum yuh.  Her taraftar kendi kulübünü protesto etmedikçe tepki göstermedikçe bu rezalet bitmez. Bırakın futbolun kalitesi düşük olsun. şu çatır çatır olmayan paraları harcamayın artık!  Futbolu fiyatlarına da sınır getirin!  Top sürmekten başka bir yeteneği olmayan tiplerin  bu kadar itibar görmesi toplumun cehaletidir.