E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAntalya'da Rus turist heyecanı---

Antalya'da Rus turist heyecanı

Antalya'da Rus turist heyecanı
16 Temmuz 2020 - 13:41 borsagundem.com

Bakanlık tarafından Rusya ile uçuşların başladığına yönelik yapılan açıklama, Rus turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Kemer'de esnaf ve turizmciyi sevindirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan, Rusya ile uçuşların başladığına yönelik yapılan açıklama, Rusların 'Küçük Moskova' olarak nitelendirdiği ve en çok tercih ettiği bölge olan Antalya'nın Kemer ilçesinde esnafı ve turizmciyi mutlu etti.

Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Rusya ile uçuşların başlatılması konusunda iki ülkenin mutabık kalmasını turizm sektöründe heyecanla karşılandığını söyledi.

“EN FAZLA RUS TURİST AĞIRLAYAN BİZİZ”

Uçuşların başlama tarihini 1 Ağustos olarak beklediklerini, tarihin erkene alınmasının sürpriz olduğunu belirten Topaloğlu, “Dün Türkiye’ye turist getiren büyük acenteler olan Odeon, Anex, TUI, Corendon ve Pegas ile görüşmüştük. Onlar 15 Temmuz’dan 20 Temmuz’dan sonra bu işin Almanya ağının, Avrupa ayağının hem de Rusya ayağının açılacağını söylüyordu. Şimdi gelen bu haber sürpriz oldu. Biz de bekliyorduk ve çok da mutlu olduk. Biliyorsunuz, Antalya bölgesinde en fazla Rus turist ağırlayan biziz. Dün görüştüğümüz acenteciler de zaten gelen turistlerin büyük bölümünün Kemer’i istediğini söylüyor. Esnafımız da bekliyordu, biz de bekliyorduk. Çok olumlu bir haber, inşallah sonucu da iyi olur” diye konuştu.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ge16 Temmuz 2020 14:32

    Boş muhabet,, ekonomik endişeler gelecek kaygıları, virüs korgusu, ülkelere gidip gelirlen Karantinaya düşme tedirginliği nedeniyle turizmde bu yıl bir gelişme olmaz. Seneyede çok belirdiz. Hersey pozitif olursada seneye yine turizm cılız kalır ama zamanla toparlar