E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAntalya'da fark 5 bin---

Antalya'da fark 5 bin

Antalya'da fark 5 bin
31 Mart 2014 - 06:53 borsagundem.com

Antalya'da AK Parti ile CHP arasındaki yarış sabaha kadar sürdü. Son duruma göre AK Parti adayı Menderes Türel 5 bin oy önde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik oy sayımı devam ederken, CHP ve AK Parti arasındaki fark beş binden az.

BAKAN VE BAŞKAN TARTIŞTI

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, yanında milletvekilleri ve il yöneticileriyle birlikte adliye binasına gelerek Kepez ilçesinden Büyükşehir’e çıkan sonuçlara itiraz etti ve oyların yeniden sayılmasını istedi. Bunu öğrenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı CHP’li Mustafa Akaydın da parti yöneticileriyle birlikte adliyeye geldi. Adliyenin 5’inci katında karşılaşan Bakan Çavuşoğlu ile Başkan Akaydın kameraların önünde tartıştı.

Gerginliğin öğrenilmesiyle Ak Partili ve CHP’liler de adliye binasının bahçesinde toplanarak karşılıklı slogan atmaya başladı. Polis ekipleri, adliyede iki grup arasında barikat oluşturdu.

ANTALYA'DA SON DURUM ŞÖYLE: 

Menderes Türel (AK Parti) %36.12 
Mustafa Akaydın (CHP) %35.58
Kemal Çelik (MHP) %23.99
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)