E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAntalya açıklarında 4.7 şiddetinde deprem---

Antalya açıklarında 4.7 şiddetinde deprem

Antalya açıklarında 4.7 şiddetinde deprem
03 Kasım 2022 - 02:47 borsagundem.com

Antalya'nın Kumluca ilçesinin 68 kilometre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de Antalya'nın Kumlıca ilçesinin 68,33 kilometre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 20:41'de gerçekleşen sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Yeryüzü tabakasının 22.35 km altında gerçekleşen depremi Kandilli Rasathanesi ise 4.6 olarak ölçtü. Deprem Antalya'da hafif hissedilirken ilk belirlemelere göre herhangi bir hasara neden olmadı.

Vali Yazıcı'dan açıklama

Korkutan depremle ilgili Antalya Valisi Ersin Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Saat 20.41'de Kumluca açıklarında 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak şu ana kadar Valiliğimiz, AFAD ve 112 Ekiplerimize intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Ekiplerimizin tarama çalışmaları devam etmektedir. Kumluca İlçemize ve Antalya'mıza geçmiş olsun" dedi.

Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, depremin hafif hissedildiğini, şu ana kadar kendilerine herhangi bir olumsuzluğun ulaşmadığını söyledi. Her ihtimale karşı ekiplerin hazırlıklı tutulduğunu ve kırsal bölgelerde herhangi bir olumsuzluk yaşanıp yaşanmadığı araştırmasını yaptıklarını aktaran Erdemir, deprem nedeniyle ilçe genelinde halkta panik görülmediğini bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)