E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnsa'dan yeni iş ilişkisi ---

Ansa'dan yeni iş ilişkisi

Ansa'dan yeni iş ilişkisi
07 Aralık 2016 - 11:20 borsagundem.com

Ansa Yatırım'ın bağlı ortaklığı Engaranti Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri A.Ş., Denizbank ile işbirliğine gitti

Ansa Yatırım tarafından KAP'a yapılan açıklamada, bağlı ortaklığı Engaranti Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ile Denizbank arasında Garantör Sistemi kapsamında işbirliğine başlandığını bildirdi.
Şirketten gelen açıklama şöyle;
Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mine TOZLU'nun projesi olan, Türkiye'de ilk defa kiracı ile kiralayan arasında GARANTÖR olarak konumlanacak olan Garantör Sistemi kapsamında, Şirketimiz bağlı ortaklığı Engaranti Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. (Engaranti GDH) ile Denizbank A.Ş. arasında işbirliğine başlanmıştır.

Söz konusu işbirliği kapsamında, Garantör Sistemine dahil olan ilk alışveriş merkezi Çerkezköy CornerPark AVM'den sonra, Çanakkale TroyPark alışveriş merkezi de Garantör Sistemi'ne dahil olmuştur.

Bilindiği üzere, Engaranti GDH'nin çatısı altında kiracı-kiralayan arasında GARANTÖR olarak konumlanacak sistem, hem mülk sahibini hem de kiracıyı koruma altına alan bir yapıda işleyecektir. Bu şekilde kiracı ve kiralayanların olası mağduriyetlerinin kalmaması hedeflenmektedir. Garantör Sistemi, kiracı ve kiralayan arasında işlemi gerçekleştirirken, mülk sahibine kontrat dahilinde yer alan süre mukabilinde (örneğin 1 yıl) kirasını peşin ödeyen ve sigortalayan bir aracı konumunda olacaktır. Böylece kısa sürede hem mülk sahibi hem de kiracı tarafından Garantör Sistemine talebin artması öngörülmektedir. 

Bağlı ortaklığımız Engaranti GDH ve Denizbank tarafından düzenlenecek bir basın toplantısı ile Garantör Sisteminin detayları, mevzuat ve uygulama şekli hakkında kamuoyuna bilgi sunulacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)