E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnonymous'tan Türkiye'ye şok tehdit---

Anonymous'tan Türkiye'ye şok tehdit

Anonymous'tan Türkiye'ye şok tehdit
29 Aralık 2015 - 00:00 borsagundem.com

Rus NTV televizyon kanalına konuşan bilgisayar korsanı grubu Anonymous, Türkiye’ye siber saldırılar yapacağı konusunda tehditlerde bulundu

Rusya'nın NTV televizyonunun iddiasına göre, Türkiye yönetiminin IŞİD terör örgütüyle “gizli işbirliği” nedeniyle Anonymous Türkiye’ye siber savaşı ilan etti. Rus televizyonu, “Türkiye’ye son günlerde yapılan siber saldırıların Rusya ile hiç bir bağlantısı yok” şeklinde bir de haber yaptı. 

Televizyona konuşan Anonymous grubunun yüzü maskeli ve elleri eldivenli bir üyesi, Türkiye’ye “kötü sonuçlar” armağan edeceklerini söyledi.

Anonymous üyesi, “Biz Türkiye’nin banka sistemini çökerteceğiz. 5 büyük bankaya saldırıyı yaptık. 40 binden fazla Türk sitesine saldırı yaptık. Bunlar daha başlangıç. 'Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye’de 'teröristlere yardım' ettiği sürece biz saldırılarımıza devam edeceğiz!” tehditlerinde bulundu. 

Daha önce Anonymous, Rusya’nın Türkiye ve IŞİD hakkındaki iddialarını gerekçe göstererek Türk merkezli internet sitelerine saldırılar gerçekleştirmişti. Bunun üzerine Türk korsan grubu olan Ayyıldız TİM de karşı saldırılar gerçekleştirdiklerini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hahaha29 Aralık 2015 10:27

    Erdogan'in gucunden rahatsiz olan bir grup belli ama cok aptal bir grup. Erdoan teroriste yardim ediyormussssss. hep guldugum sey ama sanirim bu sefer ben diyecegim, Feto'cularin parmagi bile olabilir.

  • toby29 Aralık 2015 08:00

    Anonymous denen mallar alivi ve kirt herhalde

  • KARTALAĞABEYLİ29 Aralık 2015 01:01

    NEDİYORUZ.BANKACILIK VE FİNANS SİSTEMİ KENDİ İÇİNDE ÜÇGEN DIŞA ACILDIĞINDA CEMBER ÇİZER.APTALLAR

  • KARTALAĞABEYLİ29 Aralık 2015 00:50

    YANİ YAPMIŞ OLDUĞU GİRİŞİM BAZ ALINDIĞINDA RUSYAYI BİLE TEHDİT ETMİŞ.KENDİ ÜKKESİNİN EKONOMİ FİNANS SİSTEMİDE ÇABASI.. BU GİBİ YAPILAŞMALAR AKILLI OLMUŞ OLSALAR AKABİNDE SİSTEMİ ÇOK İYİ BİLİYOR OLSALAR YAPMIŞ OLDUKLARI GİRİŞİMLERİN SONUÇLARININ KENDİLERİNE AKABİNDE KENDİ ÜLKELERİNE DAHİ ZARAR VEREBİLECEĞİNİ HER DAİM DÜŞÜNÜR OLURLARDI.AMA BU TÜR YAPILAŞMALAR ZATEN BİR ÇOK AJAN YAPILAŞMALARI İLE ORTAK YADA YAN KURULUŞLARI

  • KARTALAĞABEYLİ29 Aralık 2015 00:47

    ulenn bunlar kadar salak sanırım yoktur nediyor?türkiyedeki bankalara saldırı yapmışlar LENN ,SEN TÜRKİYEDEKİ BANKALARA SALDIRI YAPMIYORSUN.DÜNYADAKİ BANKACILIK SİSTEMİNE SALDIRI YAPIYORSUN,, DÜNYA BANKACILIK SİSTEMİ HERDAİM KENDİ İÇİNDE ENTEKRELİDİR.HERHANGİ BİR ÜLKENİN BANKACILIK SİSTEMİNE SALDIRI YAPMAK DEMEK DÜNYA EKONOMİ SİSTEMİNE ENTEKRE EDİLMİŞ BANKACILIK SİSTEMİNE DOLAYLI YOLDAN SALDIRI YAPMAK ANLAMINA GELİR,, BUNLAR BİLGİSAYAR SİSTEMİNİ ÇÖZMÜŞ AMA DÜNYA EKONOMİ VE BANKAÇILIK SİSTEMİNDEN ZIRNIK KADAR BİLGİYE SAHİP DEĞİLLER.......... HERHANGİ BİR ÜLKENİN SERMAYE PİYASASINI TEMSİL EDEN BANKAÇILIK FİNANS SİSTEMİNE SALDIRI DEMEK YADA TEHDİT.BUNUN ANLAMI DÜNYA EKONOMİ VE BANKACILIK SİSTEMİ ÜZERİNDEN , DÜNYA EKONOMİ SİSTEMİNİ TEHDİT ETMEK ANLAMINA GELİR... 1 DOLARIN KARŞILIĞI MAXIMUM DÜNYA BANKAÇILIK SİSTEMİNDE 110 DOLARDIR APTAL ANANAMUZ

  • elinden geleni ardına koyma29 Aralık 2015 00:18

    YALANDAN DELİLİK