E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem23. saatte mucize... Anne kucağında çocuğuyla kurtarıldı---

23. saatte mucize... Anne kucağında çocuğuyla kurtarıldı

23. saatte mucize... Anne kucağında çocuğuyla kurtarıldı
25 Ocak 2020 - 21:10 borsagundem.com

Ekipler 23 saatin sonunda bir kadın ve çocuğuna ulaştı. Uzun uğraşlar sonucu anne kucağında çocuğuyla enkaz altından çıkarıldı

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Mustafa Paşa Mahallesi'nde çöken binada yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları sırasında Jandarma Arama Kurtarma timleri diğer unsurların desteğiyle "yaşama açılan jandarma tüneli" olarak adlandırılan galeri tekniğiyle enkaz altında bir kadınla iletişim sağladı.

Yaklaşık 23 saatin ardından kadın sesini duyan ekipler, hemen harekete geçti. Kurtarılmayı bekleyen kadın ile jandarma personeli arasındaki diyalog duygulandırdı.

Jandarma personelinin, "Buradayız, geliyoruz. Kurtaracağız. Tamam geliyoruz ışığı ve beni görüyor musun? Tamam geleceğiz. Çocuğun yanında mı? Tamam geleceğiz." demesi üzerine kadın, "Çabuk. Daha dayanamıyorum. Allah rızası için kurtarın. Işığı görüyorum. Bak elimi sallıyorum. Lütfen çabuk olun." diye karşılık verdi. Uzun uğraşlar sonucu anne kucağında çocuğuyla enkaz altından çıkarıldı. 

24. saat sonra ise bir mucize haberi daha geldi. Elazığ'da Jandarma arama kurtarma ekipleri, enkaz altından 2.5 yaşında bir çocuk kurtardı.

Manisa Akhisar’da deprem oldu!

AFAD'dan yardım çağrısı

'Azize' enkaz altından 17 saat sonra kurtarıldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas26 Ocak 2020 16:37

    Rabbim enkazaltindakilere dayanma gücü kurtarma ekiplerimizeda kurtarma gücü ver.amin

  • Nedim26 Ocak 2020 04:05

    Allah emek verenlerden razı olsun!   Allah bütün kurum ve sorumlularıyla orada bulunan devletimize zeval vermesin.  Bütün ehli insaf idarecilerimizden razı olsun!  Bu ülke her şeye rağmen ehil insanlar ve güzel mert yiğit insanların ülkesi olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

  • Nedim26 Ocak 2020 14:50

    Aşağıdaki kabız pavey senin gibi soytarılar benim insanlığımı ölçemez!   Velev ki önce insan olması gerekir.

  • eee26 Ocak 2020 10:51

    çene yapacana gitte 5 battatniye, 10çocuk bezi, felan al gödner. millet korkudan evine giremiyor. -10 derece buz havlar. millet evleri çatlak yada korkudan güvenmediğinden giremiyor. burda  lak lak konuşuyorsun. 

  • ...26 Ocak 2020 00:07

    Abd ve japonyada evlr yıkılmıyor. türkiyede göçükden adam çıkartıyoruz. buakdarmı ilkel ve geriyiz? Biri sormalı. Birileri gerçekleri araştırmalı. Neden ? bizim milletimizin başına neden geliyorda, gelişmiş devletinerlin başına gelmiyor? mühendislik, inşaat, yapılar vb. ile övüdüyoruz. kendi ülkemizde vatandaşa ev yapamıyoruz. neden ? .. ki milletin evlerini temellerini, depreme dayanıklımı deilmi diye soracağı öğrenecepi birim yok. evlere yedek kolonlar yapacak, evleri güçlendirecek inşaa tişleri ve yol gösteren yok. İstanbul deprem gelcek diyor. kader diyoruz. kolon ekle. bina analizi yap. devlet sıfır kredi versin binalar güçlensin. okullar, hastaneler, devlet kurumları, Allah sonumuzu hayır eylisin. işimiz şansa kalmış. başa gelende KADER dicez belliki 2020 deil 2040 olsa ne değişecek ? imar affı, barış affı, kaçak yapı affı, yatır parayı barış devletinde.. ya böyle il olur mu? 

  • Numan25 Ocak 2020 23:58

    Berna Laçini kahraman ordumuz nefer kerime emanet etmek istiyorum

  • Sananiye25 Ocak 2020 23:55

    Kılıçdaroglu gözükmedi hiç.

  • Numan25 Ocak 2020 23:54

    Allah yardımcınız olsun,umke AFAD akut harikasınız

  • genç25 Ocak 2020 22:24

    çok şükür elhamdülillah