E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'daki selde 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti---

Ankara'daki selde 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Ankara'daki selde 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
30 Haziran 2022 - 20:44 borsagundem.com

Ankara Valiliği tarafından yapılan sağanak yağış uyarısının ardından kentte birçok ev ve iş yerini su bastı. Keçiören'de bir binanın bodrum katının da su ile dolması sonucu 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için sarı uyarı yaptığı iller arasında yer alan Ankara'da akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (01 Temmuz 2022 08:50

    Kim ödeyecek bu işin bedelini ? imar afları geliyor.. tapular veriliyor. dere yatakları doluyor. milyarlarca para harcanıyor yine dere taşıyor yine can kaybı oluyor... burada mahkeme adam gibi araştırıp durumu cinayetten inceleyip.... belediyemi hukumet mi çekecek karşısına çatır çatır savunacak o can kaybını... Böyle saçmalık olabilir mi ? biz ne diye vergi veriyoruz ? biz niçin devlte için silah altında mermiye yeri geldiğinde kafa tutuyoruz ? bizler ne diye ülke için çalışıp mücadele veriyoruz ? böyle saçmalık olabilir mi? 1 an için kendinizi o masum kızın 1. derece yakını düşünün... Ya bu nasıl bir zırvlaık diye harkırmazmısınız ? isyan etmezmisinizi kaderinize ?. acilen ANAYASAL haklar ön plana alınıp , bu için bedeli hukumet, devlet, belediye, ilçe ve büyükşehir belediye vb. her kim ise yargı karşısında hesabı sorulmalı. Aynı hatanın tekrarı olmasın diye ne yapılacak ise bu aileye gidip anlatılmalı, özür dilenmeli.  Ne saçma haber ?