E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'daki patlamadan ders çıkardık---

Ankara'daki patlamadan ders çıkardık

Ankara'daki patlamadan ders çıkardık
12 Ekim 2015 - 11:12 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Ankara Garı önündeki patlamadan ders çıkardıklarını ve ek tedbirler koyduklarını söyledi

Cumartesi günü yaşanan terör saldırısına ilişkin son gelişmeler hakkında bilgi veren CNN Türk Ankara temsilcisi Hande Fırat, İçişleri Bakanı Selami Altınok’un “Ankara’daki patlamadan dersler çıkararak ek tedbirler alıyoruz” dediğini aktardı.
 
İçişleri Bakanı Selami Altınok, Ankara'daki patlamadan dersler çıkararak ek tedbirleri aldıklarını söyledi.

CNN Türk'ün haberine göre hafta sonu Ankara Garı önünde meydana gelen iki patlama ile ilgili olarak açıklamada bulunan Altınok, "Ankara'daki patlamadan dersler çıkararak ek tedbirler alıyoruz" dedi.

Patlamalarda güvenlik zafiyeti olduğu gerekçesiyle kendisine yönelik istifa çağrılarını da değerlendiren Altınok, "Siyasi tartışmalar olduğu için değerlendirmeyi tüm bu olayın neticelenmesinin ardından yapacağım" dedi.

Dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İçişleri ve Adalet Bakanları'nın bu olay nedeniyle istifa etmesi gerektiğini söylemişti.

Ankara Garı önünde Cumartesi sabahı meydana gelen patlamada 97 kişi hayatını kaybetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Diline sağlık Erdem li12 Ekim 2015 20:53

    Boşuna ne tartışıyoruz ki Altınok u kim getirdi? Saray. Hesabını da Saray vermeli. Her ikisi birden şstifa etmeli ama onlarda bu yüz nerde?

  • bu nasıl açıklama12 Ekim 2015 12:41

    97 kişi ölünce mi ders çıkarıyorsun senin tecrüben artana kadar dünya kadar insanı mı kaybedeceğiz

  • barış12 Ekim 2015 12:36

    oturduğun koltuk sana bol geliyor topluma biraz saygınız biraz insanlığınız olsa derhal terk edersin hemde özür dileyerek

  • nur çel12 Ekim 2015 12:05

    Tecrube ede ede öğrenecegiz çırakliktan ustalığa

  • seçmen12 Ekim 2015 11:42

    ders çıkarsaydın hala o koltukta oturmaman gerekiyordu... demokrasi anlayışı (sizde olmayan) ve vicdan muhasebesi bunu gerektiriyordu.

  • Erdem li vatandaş aziz Peder12 Ekim 2015 11:34

    Senin liderin ne mit turlarından ne 17 25 aralıktan ne sit alanlarından ne Suruç katliamından ne gazeteci dogdurmelerinden ne talan ne israftan ders çıkarmadı sen 3 ayda mi cikartacaksin ank olayından yüzde yüz istihbarat açığı ve vurdumduymazligin eseri olarak yapılan bu olayda bir japon mühendisin yaptığının milyonda birini yapıp liderim ne dediyse onu yaptım diyip için içinden çıksaydin intihar etmeni kimse beklemiyor âma biraz erdem olsaydı ya

  • ACUN ACUR12 Ekim 2015 11:31

    her olayda istifa edecek olunursa ne bakan kalır ne bakmayan,sen bile gidersin,terör ülkesi,istihbaratın ne kadar olayı önlediği görünmüyor,o kadar keşmekeş içinde olacak,devlet herkesin başına dikilecek hali yok,hala pkk durmadan olay yapıyor ona bişey demiyorsunuz.