E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da sürpriz ekonomi zirvesi---

Ankara'da sürpriz ekonomi zirvesi

Ankara'da sürpriz ekonomi zirvesi
30 Kasım 2022 - 15:08 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in yarın Türk-İş ve TİSK başkanlarıyla yapacağı toplantı öncesi başkentte sürpriz ekonomi zirvesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni asgari ücret ve EYT konularını da görüşmek üzere Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i saat 18.15'te kabul edecek.

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücret için geri sayım başladı. Yeni yılda asgari ücret, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işçi ve işveren temsilcilerinin ortak mutabakatı ile belirlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yarın TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ile görüşecek. Zam için çalışma takviminin de bu toplantıda netleşmesi bekleniyor.

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili çalışmada sona gelindi. AK Parti, teklifi aralık ayının son haftasında Meclis Başkanlığına sunmaya hazırlanıyor. 

Asgari ücrette çalışma takvimi yarın belirlenecek

 

Asgari ücrete yüzde 50 zam olacak mı?

 

Fazla mesai ücreti nasıl hesaplanır? Asgari ücrete dahil mi?

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı01 Aralık 2022 06:26

    fiyatlar tavan tavan çekerken acaba sen uzaydamıdın .konu şu uykudan uyanana kadar tavşan yamaca kaçıyor atıp tutmalar başlıyor her kunuda durum böyle aslında acizligini gizlemeye çalışıyor .

  • Bir dost30 Kasım 2022 19:10

    Ulkenin en buyuk banknotuyla , ucuz marketlerden bile ancak 1,5 kilo peynir veya 2.8 koli yumurta geliyor