E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da sürpriz 'bayram ikramiyesi' toplantısı---

Ankara'da sürpriz 'bayram ikramiyesi' toplantısı

Ankara'da sürpriz 'bayram ikramiyesi' toplantısı
22 Mart 2023 - 12:25 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün bugün Ramazan ve Kurban bayramları öncesi verilecek emekli ikramiyesi için bir görüşme gerçekleştirecek.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte emeklilerin gözü bir kez daha bayram ikramiyesine çevrilirken, bu konuda bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, dernekte biraraya gelecek.

Talep 5 bin 500 lira

Ergün, önceki gün yaptığı açıklamada emeklilere Kurban ve Ramazan bayramlarında verilen 1.100 liralık ikramiyelerin, en düşük emekli aylığı olan 5 bin 500 liraya yükseltilmesini istemişti. Görüşmenin bu talep üzerine planlandığı öğrenilirken, emeklilere verilecek yeni ikramiye tutarlarının da belirlenmesi öngörülüyor.

Emeklilerin bayram ikramiyesine zam beklentisi

 

'Emeklilerin bayram ikramiyeleri de yükseltilmeli'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı22 Mart 2023 13:30

    evi olmayan emekliye  konterney  veremezmisiniz  yada kira yardımı  bu ev sahibleri  asla dinlemiyor yasa filan %50 artışa bide yalvardık gece gündüz, simdi selam bile vermiyor.

  • E.g.22 Mart 2023 13:24

    NİSAN'DA ÖDENECEK BİRİNCİ İKRAMİYE HÜKÜMETİN SON İKRAMİYESİ OLABİLİR İKİNCİ İKRAMİYE İSE YENİ KURULACAK HÜKÜMETİN İLK İKRAMİYESİ OLABİLİR İKRAMİYELERDE ÇOK ÇOK ÇOK ÇÖMERT OLUNMALI