E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da PKK operasyonu! Gözaltılar var---

Ankara'da PKK operasyonu! Gözaltılar var

Ankara'da PKK operasyonu! Gözaltılar var
01 Haziran 2018 - 09:47 borsagundem.com

Bölücü terör örgütüne üye oldukları, yardımda bulundukları ve sosyal medyadan örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen 11 zanlıdan 10'u gözaltına alındı

Ankara Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü  ekiplerince, bölücü terör örgütüne üye oldukları, yardımda bulundukları ve sosyal  medya üzerinden örgüt propagandası yaptıkları belirlenen 11 kişiden 10'u  gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca sosyal medyadan  "PKK/KCK propagandası, devlet büyüklerine hakaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini  küçük düşürücü, halkı devlete karşı kin ve düşmanlığa sevk edici" paylaşımlar  yaptıkları, örgüte üye oldukları ve yardımda bulundukları tespit edilen 11 kişi  hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince haklarında yakalama kararı  bulunan zanlılardan 10'u sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla  gözaltına alındı.

Emniyete götürülen zanlıların işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri01 Haziran 2018 10:58

    Yıllardır Pkk nın şehir yapılandırılmasına operasyon yapılmıyordu. Olumlu bir gelişme olarak görmekle birlikte her türlü muhalefeti Bu tür terör örgütlerine yardım olarak değerlendirilmesine karşı şüphelerimi de koruyorum.