E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da istek şarkı cinayeti---

Ankara'da istek şarkı cinayeti

Ankara'da istek şarkı cinayeti
03 Ekim 2022 - 08:24 borsagundem.com

Ankara'da bir eğlence mekanında istek şarkı yapan grup, şarkıyı bilmediğini söyleyen müzisyene ellerindeki cam şişelerle saldırdı. Ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen müzisyen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün gece saatlerinde Çankaya'nın Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında 3 kişi, istedikleri şarkıyı bilmediği için tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı.

Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede vefat etti.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ, KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Mekana gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den istek parça istedi. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi kavga sonlandırıldı.

CAM ŞİŞELERLE SALDIRDILAR

Mekanın kapanmasına yakın ayrıldıkları öğrenilen grup, bu sırada evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener’e saldırdı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darbetti.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

3 GÖZALTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şener’in yarın ikindi vakti Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.

Almanya’da “maske cinayetinde” müebbet hapis cezası

Hablemitoğlu cinayetinin zanlısına kırmızı bülten

Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde yeni ayrıntılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CGÜÇLÜTÜRK03 Ekim 2022 11:23

    ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN.

  • Mucise Reis : (03 Ekim 2022 09:04

    Ne söylenebilir ? . Büyük ihtimal şahsı dövecekler, yaralayacakalr sonra bırakacaklardı. yaa nasılolsa çıkarız , ceza yok  yapmayız, yaraladık ama 2 dün sonra çıktık diyeceklerdi.. Belliki boğuşmalarda yaşasamsal fonksiyonuna yara alan insanımız, kan kaybı ve yaşamsal finsiyonların ağır zarar görmesi ile rahmetli olmuş... Burada, cezaların hafifliği ortay açıkıyor. Bir insana fiziksel müdehale, vurma, darp, dövme, gibi olayalrda sıfır ceza var... insanları kbadan, bacaklardan, kaldırdan vb. yerlerden bıçaklamanında sıfır cezası var...  o amaçla başlayan kavgalarda münakaşalarda yaşamsal noktalar zarar görebildiğinde malesef acı tablolar ortaya çıkıyor. Bence bu alanda ciddi yasal düzenlemeler yapılmalı. Cezaları caydırıcı ve az buluyorum. ingilterede adama vuri ABD de adama vur anında mahkemelik olursun. Çok yazık, boşu boşuna bir can. Akıl fikir almıyor.Abiniz, kardeşiniz, çocunuz, dayınız, akrabanız vb bir saniye düşünün, hayal edin...