E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da can kaybı 4'e yükseldi---

Ankara'da can kaybı 4'e yükseldi

Ankara'da can kaybı 4'e yükseldi
13 Haziran 2022 - 18:01 borsagundem.com

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle taşan Tatlar Deresi bölgesinde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kentte yağış nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

AFAD koordinesinde yaklaşık 350 kişilik ekibin katılımıyla sabah saatlerinden itibaren sürdürülen arama çalışmaları sonucunda Ramazan Gök'ün cesedine Karapürçek mahallesi mevkiindeki balçık bölgede ulaşıldı.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, "Yaklaşık 350 personelin katılımıyla 2 gündür devam eden arama çalışmaları sonucunda, Ankara Altındağ ilçesinde sel sularına kapılan bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" denildi.

Böylece Ankara'da meydana gelen sel felaketinde can kaybı 4'e yükselmiş oldu.

Akyurt'ta selde ölenlerin sayısı 2'ye çıktı

 

Sağanak başkenti vurdu: Sel can aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis14 Haziran 2022 08:07

    Nedir bu milletin çektiği Ankara belediyesi her yıl kaç para harcadı bu altyapılara bir döksün yayınlasın. yıl yıl yayınlasın. insanlar bunu hak etmiyor.... 4 can verdik bu ne yahu ?  Şaka gibi. Hemde Başkent Ankara yazıklar olsun. Kimse hiç bir yılın hesabını vermiyor, Halk bilgisizlik ile susuturuluyor. Abuk subuk yatırımalr yerine adam gibi artık bir alt yapı yapılsın. Ankara bina yaptırmayın yahı dere akacaksa aksın gitsin. izin vermeyin dere yatağına bina olmaz. başka şehre verin başka bölgeye verin. dere yatakları artık kendi haline bırakılsın. şehirleşmeyi öğrenemedik beton döke döke

  • ali13 Haziran 2022 18:07

    chp  kazansın yine mazgallari temizlemiyor