E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da bir depoda 1300 ton kuru soğan bulundu---

Ankara'da bir depoda 1300 ton kuru soğan bulundu

Ankara'da bir depoda 1300 ton kuru soğan bulundu
26 Kasım 2018 - 21:46 borsagundem.com

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Mahmatlı Mahallesi'nde bir depoda 1300 ton kuru soğan istiflendiği belirlendi. Olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi

Gölbaşı İlçe Jandarma ekipleri, Mahmatlı Mahallesi'nde kullanılmayan su fabrikası deposunda soğan istiflendiği yönünde gelen ihbarı değerlendirdi.

Jandarma ekiplerinin depoya düzenlediği baskında, A.Ö., S.A. ve M.A.'nın 1300 ton kuru soğan istiflediği tespit edildi.

Kaymakamlık ve jandarma ekipleri olayla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Zabıta Amirliği'ne bilgi verdi.

Zabıta ekipleri, 3 şüpheli hakkında 'fiyatları etkilemeye teşebbüs suçu' uyarınca adli işlem yapılmak üzere Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır27 Kasım 2018 06:54

    İdam gelmeli

  • 1Borsacı26 Kasım 2018 22:36

    Kayıt dışı olmayan lisanslı depolar lazım. Bir taraftan depolamak lazım bir taraftan da karaborsayı engellemek ve fiyatları dengede tutmak lazım. Patates, soğan, domates, havuç en az buğday kadar kritik. Emlak sektörü çöktü deniyor, lojistik ve depolama da gidilecek yer var. Batıda Afyon veya Eskişehir, Doğuda Kayseri veya Malatya bölgelerinde stoklama yerleri yapılmalı. Doğalgaz stıklama depoları yapılıyordu, kritik gıdalar için de stratejik depolar olmalı.