E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da ayı saldırısı! 60 yaşındaki kadın öldü---

Ankara'da ayı saldırısı! 60 yaşındaki kadın öldü

Ankara'da ayı saldırısı! 60 yaşındaki kadın öldü
10 Mayıs 2020 - 17:01 borsagundem.com

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde, hayvanlarını otlatmaya çıkaran 5 çocuk annesi Kamile Çevik (60), ayı saldırısında hayatını kaybetti

Olay, 07.00 sıralarında Beypazarı’na bağlı Kozalan Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede yaşayan evli ve 5 çocuk annesi Kamile Çevik, sabah saatlerinde büyükbaş hayvanlarını otlatmaya çıkardı. Ancak kadın, mahallenin mezarlık mevkisinde ayı saldırısına uğradı. Saldırıda Çevik olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki çobanların olayı fark etmesi üzerine mahalleye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kadının cansız bedeni olay yerine yapılan incelemenin ardından Beypazarı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olaya ilişkin soruşturma başlattı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rm13 Mayıs 2020 09:24

    Çoban kendini savunmak için ayı yı vursa a kadar ağır cezası varki en az 45.000 TL. Artı senelerce süren mahkeme. Sonuç ayı vatandaş da ölse ayı da ölse ayı haklı. Ayı şimdi iki türlü kazançlı hem kendisi yaşıyor hemde hala davasında haklı . Böyle dokunulmazligi olan bir yaratik. Ölen kişiye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.