E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da 6'lı masanın ikinci tur toplantıları başladı---

Ankara'da 6'lı masanın ikinci tur toplantıları başladı

Ankara'da 6'lı masanın ikinci tur toplantıları başladı
02 Ekim 2022 - 17:33 borsagundem.com

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanlarınca oluşturulan 6'lı masanın ikinci tur toplantıları, Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde Ankara'da başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ilk tur toplantılarının ardından 42 gün sonra ikinci tur toplantıları kapsamında Ankara'da yeniden bir araya geldi.

Liderler, bugün saat 14.00'te CHP Genel Merkezi'nde buluştu. Kılıçdaroğlu, konuklarını parti genel merkezi önünde karşıladı.

Bu toplantıda diğer toplantılardan farklı olarak; liderler önce toplantılarını gerçekleştirecek ardından yemek yenilecek. Liderler Buluşması'ndan sonra ortak açıklama yapılması beklenirken, bu toplantıda ayrıca, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin yol haritası için bir komisyon kurulacağı ve yayımlanacak ortak metinde somut adımların yer alacağı belirtildi. 

Financial Times'tan 6'lı masa haberi

6'lı masa 6. kez bir araya geliyor

CHP'den 6'lı masa açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)