E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara katliamında flaş gelişme---

Ankara katliamında flaş gelişme

Ankara katliamında flaş gelişme
19 Ekim 2015 - 18:39 borsagundem.com

Ankara Garı önündeki terör saldırısına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı.

Ankara Garı'nda 102 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısına ilişkin yayın yasağını soruştumayı yürüten mahkeme 5 gün sonra kaldırıldı.

Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği, 10 Ekim'de Ankara Garı'nda meydana gelen bombalı terör saldırısıyla ilgili soruşturma tamamlanıncaya kadar uygulanmak üzere, son dönemin en geniş kapsamlı yayın yasağı kararını almıştı.

14 Ekim'de medya kuruluşlarına "ivedi" ibaresiyle bildirilen yayın yasağı kapsamında, Cumhuriyet Savcısı Tekin Küçük imzalı kararla, "soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel, sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren her türlü medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzeri yayınların yapılmasına yasaklanmasına karar verildiğinden, söz konusu kararın infaz edilmesi için gereği rica olunur" denilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kasap memet ali19 Ekim 2015 22:52

    Ama şimdi herkez suçu olmayan Başbakanı eleştireçek olmaz ne diyor isimleri belli ama eylem yapmadan tutuķlanamaz ve koca başkan Suruç Bombacısını adalete teslim ettiğini gururla söylüyor paramparça olmuş cesede kelepçe takildimi acaba hakim karşısına hangi kemigini cikartilar çok merak ediyorum