E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Demirtaş'ın tahliyesine itiraz---

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Demirtaş'ın tahliyesine itiraz

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Demirtaş'ın tahliyesine itiraz
03 Eylül 2019 - 15:32 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nin HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında verdiği tahliye kararına itiraz etti. İtirazı üst mahkeme değerlendirecek.

Ankara 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde Pazatesi görülen duruşmada mahkeme heyeti oybirliğiyle Demirtaş'ın tahliyesine hükmetmişti. Ancak Demirtaş İstanbul’da yargılandığı bir başka davadan kesinleşmiş 4 yıl 8 ay hapis cezası olduğu gerekçesiyle tahliye edilmemişti. Avukatları Demirtaş'ın tutuklu kaldığı 2 yıl 10 aylık sürenin aldığı cezadan düşülerek tahliye edilmesi için dilekçe hazırlığına başlarken Ankara Başsavcılığı tahliye kararına itiraz etti.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR03 Eylül 2019 16:12

    TAHLİYE ne demek ya, adam PKK benim herşeyim diyor, Apo'nun heykelini dikeceğim, ben bu vatanı yiyeceğim diyor bir mahkeme de böyle birine tahliye kararı veriyor! Eyvah ülkeme eyvah!.. Yargı TEPEDEN TIRNAĞA GÖDEN GEÇİRİKMELİ! Sözkonusu vatansa ötesi teferruat, öyleyse TERÖRLE İLİŞİĞİ OLAN T.C. VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKARILMALI!.. CHP sıkıyorsa böyle bir kanun teklifi sunsana!..

  • Esat03 Eylül 2019 18:02

    Ahmet Bey CHP gerek feto gerekse Reyhanlı olayları için komisyon kurulması yönünde önerge verdi ama red edildi.