E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAngelina Jolie, Afganistan’daki duruma dikkat çekmek için Instagram hesabı açtı---

Angelina Jolie, Afganistan’daki duruma dikkat çekmek için Instagram hesabı açtı

Angelina Jolie, Afganistan’daki duruma dikkat çekmek için Instagram hesabı açtı
21 Ağustos 2021 - 17:09 borsagundem.com

Amerikalı oyuncu Angelina Jolie, Afganistan’daki duruma dikkat çekmek için Instagram hesabı açarak bir Afgan kızın kendisine yazdığı mektubu paylaştı.

Daha önce sosyal medya hesabı olmayan Angelina Jolie, açtığı Instagram hesabında "Temel insan hakları için mücadele veren insanların hikayelerine" yer vereceğini belirtti.

"İKİ HAFTA ÖNCE GÖRÜŞTÜM"

Aynı zamanda Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin (UNHCR) iyi niyet elçisi olan Jolie, bir Afgan kızın yazdığı mektubu paylaştığı ilk gönderisinde, 11 Eylül’den iki hafta önce Afganistan’da Taliban’dan kaçan Afgan mültecilerle görüştüğünü yazdı.

"ANLAŞILMASI İMKANSIZ BİR BAŞARISIZLIK"

Jolie, Afganların ülkelerini saran korku ve belirsizlik nedeniyle yeniden yurtlarından olmaları karşısında üzüntüsünü ifade etti. Oyuncu "Bunca harcanan zaman ve paradan sonra, dökülen kanın ve kaybedilen hayatların bu sonuca ulaşması, anlaşılması imkânsız bir başarısızlık" yorumunu yaptı.

"YÜK GİBİ GÖRÜLMELERİ MİDE BULANDIRICI"

Jolie, dünyanın en yetenekli insanları olarak tanımladığı Afgan mültecilerin yük gibi görülmesini de mide bulandırıcı olarak değerlendirdi.

Angelina Jolie'den hükümetlere sivillerin korunması çağrısı

 

Katar Emiri ve Biden Afganistan'daki gelişmeleri görüştü

 

Afganistan'da tepkilerin odağındaki isim!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )22 Ağustos 2021 08:20

    Konplo teorileriile ismi hep anılıyor. Bizde biraz paralı ve meşhur olun ajan damgası yersınız.  o bakımdan, kadın popülerliğini bu alanda kullanıyor. Hiç kullanmayada bilirdi. Aöa dikkat çekti sonuçta, keşke sende dunyada bu kadar dikkat çekebilsen. milyonlar arkasından gidiyor kadının. Öyle bir popülerliği var. Sosyalmedya hesabı açtı, 24 saatte 5 mılyondan fazla ziyret oldu.

  • manyak herif21 Ağustos 2021 18:46

    immunate ve scientoloji tarikatının yiğit müridi angelina adından da anlaşıacağına göre melekler  için küçük  insanlık için büyük bir adım atmıştır.Ajanlık ta yapsa görev görevdir ,görev kutsaldır

  • EKRİST21 Ağustos 2021 17:43

    yine ortaya çıktı bu da abd ajanı bence.yakında devlet başkanı olmaz ise ben de bu işi bilmiyorum.