E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAngela Merkel'in test sonucu belli oldu---

Angela Merkel'in test sonucu belli oldu

Angela Merkel'in test sonucu belli oldu
23 Mart 2020 - 18:43 borsagundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in test sonucu negatif çıktı.

Reuters’ta yer alan habere göre, Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in koronavirüsü testinin negatif çıktığını duyurdu.

Sözcü Seibert, Merkel’in geçen cuma günü doktora gidip aşı vurulduğunu, aşı vuran doktorun koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması nedeni ile kendisini karantinaya aldığını açıklamıştı.

Merkel, dün yaptığı basın toplantısının ardından kendini karantinaya aldığını duyururken, hükümet işlerini evden yürütmeye devam edeceğini bildirmişti.

Öte yandan Merkel, ülkede corona virüsünün yayılmasını engellemek için sokakta iki kişiden fazla kişinin sokakta gezmesinin kısıtlandığını açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk23 Mart 2020 20:21

    Reise kurban ol.

  • ender23 Mart 2020 20:16

    Helal kız sana,,yırttın yine:)))))

  • teyo23 Mart 2020 19:00

    Hani reyisiniz nirde hani reyisiniz bu kriz bize teğet geçecek minvalinda absürd açıklama yapmıyor hayret krizle geldi krizle gidecekler😂

  • Hüseyin 23 Mart 2020 22:54

    Kıçına kına yak. Ulan sen de muhalefet de bu krizde devlete nasıl zarar peşindesiniz. Unutma bu devlet zarar görürse bu krizlerde çevrendekilerin de zarar göreceğini unutma. Koca koca ekonomiler yerletde şu an. Kriz virüs CHP illeti vurmayacak değil mi. Ulan bi seferde adam olun..