E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAnelka geri mi dönüyor?---

Anelka geri mi dönüyor?

Anelka geri mi dönüyor?
22 Ağustos 2011 - 21:10 borsagundem.com

Orduspor dev bir transfer atağında

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor, şimdi de bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Chelsea'nin Fransız forvet oyuncusu Nicolas Anelka'nın peşine düştü.
Anelka'nın menajeriyle görüşmeye başladıklarını belirten Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, "Nicolas Anelka'yı renklerimize bağlamak istiyoruz. Yaptığımız özel görüşmelerle Chelsea'nın bu oyuncuyu bırakacağını öğrendik. Bir forvet ihtiyacımız var. Nicolas Anelka'nın menajerleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisiyle ilgili transferi en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. 5 Eylül tarihine kadar transferleri tamamlayacağız" dedi.
ORKAN BALKAN'LA 3 YILLIK SÖZLEŞME
Başkan Türkmen, Hollanda kampında oynanan De Graafschap karşılaşmasında denedikleri gurbetçi oyunculardan Orkan Balkan ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını, bir oyuncuyla da halen görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatsalı22 Ağustos 2011 23:19

    Nedim Başkan,,,ala ala bitiremedin,,her sene 10 futbolcu alıyorsun,yine de bir şey yok,neden çünkü takımın iskeleti yok,sürekli değişen,birbirini tanımyan oyuncular,,,bak yaptığın transferler beş para etmez,hazırlık maçlarını seyrettim,bu takım küme düşmesse çok iyidir. Akıl var mantuk var,Anelka gelip de Ordu da oynar mı?