E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnel Telekom'da ayrılma hakkı fiyatı---

Anel Telekom'da ayrılma hakkı fiyatı

Anel Telekom'da ayrılma hakkı fiyatı
31 Ekim 2013 - 18:21 borsagundem.com

Anel Telekom ayrılma hakkı fiyatının belirlendiğini açıkladı

Anel Telekom, Şirket bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanan yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında iştirak ve ortaklık hisselerinin Anel Grup şirketlerine satılmak istenmesi nedeniyle genel kurula katılıp olumsuz oy kullanacak yatırımcılar için ayrılma hakkı fiyatını pay başına 3 TL olarak belirledi.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Profesör01 Kasım 2013 09:01

    Günlerdir izliyorum hisseyi bu kadar sıkıstırdıklarından böyle birsey olacağı belliydi artık isteselerde önünü kesemezler 3 liradan şirket kendi hisselerini aliyorsa ve zorunluluktan degil çağrı degil kendi isteğiyle alıyorsa gerisini siz düşünün...

  • matrix reloaded 01 Kasım 2013 09:01

    bu iştirak satışları ile kasaya gircek rakamlar minumumları belli , 3 liradan patron piyasadaki malı almaya razı geliyosa ,zaten durum ortada 5 ler gözüküyo hayırlı olsun .

  • selway01 Kasım 2013 08:50

    diğer iştirakleri bilmemde anelt in yüzde 55 sahip olduğu anel yapı en az 150 milyon tl eder şu anda 24 milyon tl iştiraklerinde gözüküyor diğer iştirak satışlarıyla beraber minimum 100 milyon tl şirket kasasına giriş olcak bence patron şirketinin değerini bildiği için 3 tl den malı genel kurulda alıcak bencede 5 lira lık malı 3 liradan alcak

  • kkk31 Ekim 2013 21:01

    patron bu fiyata alıcı ysa ,,,,,bu hisse 5.00 tl demektir. yeni değerlemeleri bilen patron malı ucuz almak istiyor.