E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnel Telekom Hollandalılara satıldı---

Anel Telekom Hollandalılara satıldı

Anel Telekom Hollandalılara satıldı
14 Ocak 2016 - 18:10 borsagundem.com

Anel Telekom hisselerinin Acredo Technology BV'ye satışında anlaşma sağlandı

Anel Elektrik bugün KAP'a yaptığı açıklamada, Anel Telekom hisselerinin tamamının Acredo Technology BV'ye satışı konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. Şirket, beher hisse fiyatı 1,50 TL ve 1,70 TL arasında kalmak kaydıyla kapanış gününde şirketin öz kaynaklarının tutarına bağlı olarak belirlenecek fiyattan olmak üzere hisse devir sözleşmesi imzalandığını açıkladı.
 
Anel Elektrik'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Daha önce kamuoyu ile paylaşılan Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.S, aktifinde bulunan Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının, Acredo Technology BV'ye satışı şartları konusunda yürütülen görüşmeler olumlu neticelenmiştir. Şirketimizce, 13.01.2016 tarihinde alınan Yönetim Kurulu kararı uyarınca 14.01.2016 tarihinde, beher Hisse fiyatı 1,50 TL ve 1,70 TL arasında kalmak kaydıyla kapanış gününde şirketin öz kaynaklarının tutarına bağlı olarak belirlenecek fiyattan olmak üzere hisse devir sözleşmesi imzalanmıştır. 

Ayrıca hissedarlarımızdan Rıdvan Çelikel, Avniye Mukaddes Çelikel ve Mahir Kerem Çelikel, de şirketimizde sahip oldukları payların tamamını yine Acredo Technology BV'ye gerekli onayların alınmasından  ve Hisse Devir Sözleşmesi'nde belirtilen ön şartların yerine getirilmesi akabinde satmak üzere sözleşme imzaladıklarını bildirmişlerdir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)