E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnadoluJet'in satışlarını ne artırdı?---

AnadoluJet'in satışlarını ne artırdı?

AnadoluJet'in satışlarını ne artırdı?
09 Kasım 2015 - 13:57 borsagundem.com

Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan, yeni düzenledikleri kampanya hakkında bilgi verdi

Anadolu'da pek çok noktaya yaptığı direkt ve aktarmalı seferlerle havayolu ulaşımının önemli adreslerinden biri olan Anadolujet, yeni kampanyasıyla yolcularına sadece havadan değil karadan da destek veriyor.

Secure Drive ile yolcularının evlerinden havalimanına ulaşımlarını 14,90 TL'ye sağlayan şirket, en son yaptığı bu kampanyasıyla doluluk oranlarında 8 puanlık artış kaydetti.

Kampanya kapsamında sunulan transfer hizmetiyle, Anadolujet yolcuları belirttikleri adreslerinden havalimanına, havalimanından adreslerine ulaştırılıyor. Ankara  Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı transferlerinde geçerli olan uygulamanın Anadolujet tarafından diğer illere de yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan, söz konusu kampanyanın olumlu sonuçlarını kısa sürede aldıklarını belirterek, "Amacımız yeni ve etkin kampanyalarla havayolu sahasındaki etkinliğimizi artırmak, farkımızı ortaya koymak. Bu konuya ilişkin ekiplerimiz yeni dönemde önemli sürprizlerle hazırlanıyor" diye konuşuyor. (EKONOMİST DERGİSİ)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YOLCU09 Kasım 2015 14:27

    bu artışın sebebi anadolujet yönetiminin üstün başarısı değil, THY dir. zira birçok noktaya THY ile ortak uçuş gerçekleştiriyor...