E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAmazon 2000 yeni mağaza mı açıyor?---

Amazon 2000 yeni mağaza mı açıyor?

Amazon 2000 yeni mağaza mı açıyor?
09 Aralık 2016 - 12:51 borsagundem.com

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Wall Street Journal söylentisi üzerine Amazon sözcüsü basın açıklaması yapma ihtiyacı hissetti.

Dünyaca ünlü alışveriş devi Amazon.com, bir açıklama gerçekleştirdi ve 2000 yeni mağaza açacaklarına dair ortaya çıkan söylentileri reddetti.

The Wall Street Journal gazetesinde geride bıraktığımız Pazartesi günü, Amazon'un yeni test yerlerinin başarısına bağlı olarak 2000 yeni mağaza açacağı söylentileri çıkmıştı.

Gazetede aynı zamanda Amazon'un daha büyük ve daha geniş formatlı mağazalar üzerinde çalıştığı, bunların 30 bin ile 40 bin metrekare arasına yerleştirileceği söylenmişti fakat Amazon adına konuşan bir sözcü, bu 'hikayeyi' reddetti.

Yapılan açıklamada 2000 yeni mağaza açılmayacağı, böyle bir şeyle alakalarının olmadığı ve kendilerinin de yeni öğrendiği bilgisine yer verildi. Dolayısıyla, şimdilik Amazon'un yeni mağazalar açma gibi bir planı bulunmuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)