E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAmanpour, başörtüsü takması istenince Reisi'yle söyleşisini iptal etti---

Amanpour, başörtüsü takması istenince Reisi'yle söyleşisini iptal etti

Amanpour, başörtüsü takması istenince Reisi'yle söyleşisini iptal etti
22 Eylül 2022 - 19:43 borsagundem.com

Christane Amanpour, başörtüsü takması talebini reddetmesinin ardından İran Cumhurbaşkanı Reisi ile yapacağı söyleşinin iptal edildiğini açıkladı

CNN televizyonunun ünlü muhabirlerinden Christane Amanpour, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile New York'ta yapacağı röportajın, başörtüsü takması talebini reddetmesi üzerine iptal edildiğini açıkladı.

Amanpour, Twitter'da yaptığı açıklamada "Bu, Cumhurbaşkanı Reisi'nin BM Genel Kurulu toplantısı ziyareti sırasında, Amerikan topraklarında yapacağı ilk söyleşi olacaktı. Haftalar süren planlamanın, sekiz saat süren çeviri ekipmanı kurma uğraşından sonra hazırdık. Ama Cumhurbaşkanı gelmedi" dedi.

Söyleşi için sözleşilen saatten 40 dakika sonra, Reisi'nin bir yardımcısı başörtüsü takmasını istedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )23 Eylül 2022 07:22

    YÜZYIL önce neleri görmüş ve Türk kadınına arzu edilen bu haklarını  vermiş. Kadınlar haklarını, özgürlüklerini almak için nasıl savaşıyor, hemde yıl 2022 .Ama bazı kadınlarımız hala iran özentisi, ortadoğu savsataları ve sempatisi peşinden koşup, bu karanlık düzen ve baskısı için nerede ise küfürler ediyor.Onlar içinde var bir özgürlük ,Türkiye de, dışarıda tek başınada gezebilir, tek başına kız çocuğu ile de Türkiye de yaşamını özgür biçimde sürdürebilir.Bedeller ödeyen bir toplum görüyoruz hala dünya, olan doğal hakları alabilmeleri için. Yüzyıl önce doğmuş, yüyıl sonrasını görmüş büyük kurucu lideri gelde saygı ile anlama.... Sevsende , sevmesende... Senin hayatına yaptığı bu dokunuşları  bir kadın olaran anlama... Türk kadını el üzerinde .....“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 8mart DÜNYA kadınlar günü.... Allah, İran ve baskıcı toplumların kadınlarına yardım etsin...

  • BİRİSİ23 Eylül 2022 06:44

    Tüm dünya başörtüsü saplantısı olanlara bir yerleriyle gülüyor. Saplantılı olanların dönüp kendilerine bakmaları gerekir.

  • Vatandaş 22 Eylül 2022 20:11

    İyi olmuş