E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAlyağ'a Alman partner!---

Alyağ'a Alman partner!

Alyağ'a Alman partner!
01 Şubat 2012 - 16:53 borsagundem.com

Altınyağ Kombinaları A.Ş, Alman orjinli GEA Holding ile 1.422.000 EURO değerinde anlaşma hususunda mutabakata varıldığını açıkladı

Şirketten KAP'a gönderilen açıklama şöyle:
Şirketimiz üretim prosesi ile ilgili Rafine Dairesine kurulacak olan Alman orjinli GEA Holding'e bağlı GEA Westfalia Seperatör San.ve Tic.Ltd.Şti. ile "De Waxing Nötralizasyon Seperatör Grubu"nun yatırımı ile ilgili 1.422.000.-EURO değerinde anlaşma hususunda mutabakata varılmıştır. Sözkonusu mutabakata konu "De Waxing Nötralizasyon Seperatör Grubu" yatırımının Rafinasyon ve Vinterizasyon prosesine sağlayacağı katkılar aşağıda yeralmaktadır, - Nötralizasyon sisteminde 350 Ton/Gün olan mevcut kapasiteyi 700 Ton/Gün'e çıkaracaktır. - Soğuk nötralizasyon seperatör sistemine sahip olduğundan wax oranı yüksek yağlarda waxı en az kayıpla ayıracak, proses kayıplarını minimize ederek, rafine yağ miktarında artış sağlayacaktır. - Soğuk nötralizasyon seperatör grubu waxı üretimin başında ayırarak, rafinasyon prosesinin vinterizasyon işlemini rahatlatacak ,sistemin kurulu olan 350 Ton/Gün kapasitede çalışmasını kolaylaştıracaktır. - Ayrıca vinterizasyon işleminde kullanılan filtrelerin daha az miktarda kullanımını sağlayarak, üretim ve enerji maliyetlerinde tasarruf sağlayacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)