E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiALYAG: Bölündü---

ALYAG: Bölündü

ALYAG: Bölündü
01 Ağustos 2012 - 11:48 borsagundem.com

Yüzde 117 oranında bedelli sermaye artırımı işlemi bugün başladı

Vicdansız kardeşlerin satın aldığı Altınyağ, yüksek miktarda bedelli sermaye artırımı kararı aldı ve bugün bölündü. Yüzde 117.08 orınındaki bedelli sermaye artırımı sonrası hisseler için 1.27 lira ağırlıklı ortalama fiyat belirlendi. Daha sonra hisseler 1.40 liraya yükselerek yüzde 8.76 oranında prim yaptı. Bölünmeden önce ise hisselerde sert düşüşlerin yaşandığı dikkat çekmişti. Kısa bir süre önce bedelli sermaye artırımı yapan Ceylan Yatırım Holding hisselerinde de sert hareketlerin yaşandığı biliniyor. Söz konusu hisseler sermaye artırımı sonrası nominal değerin bile altına geriledi. 
Sürekli zarar açıklayan ve sık sık bedelli sermaye artırımı yapan Altınyağ hisseleri fiyatında yaşanan dalgalanmanın küçük yatırımcı için riskli olduğu belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hure wanabe06 Ağustos 2012 11:41

    500 tane kağıdın içinden yüzde 117 bedelli yapan ama geleceğe dair hiç bir vizyonu olmayan kağıdı seçenlere Allah akıl fikir versin . amin.

  • 01 Ağustos 2012 17:01

    Seans salonlarında sağlam getıreceklerı konusuluyor