E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltun'dan Bozdağ'a tebrik, Gül'e teşekkür---

Altun'dan Bozdağ'a tebrik, Gül'e teşekkür

Altun'dan Bozdağ'a tebrik, Gül'e teşekkür
29 Ocak 2022 - 03:09 borsagundem.com

İletişim Başkanı Altun, Adalet Bakanlığı'na atanan Bekir Bozdağ'a tebrik, Abdulhamit Gül'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür paylaşımında bulundu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Adalet Bakanlığı görevine atanan Sayın Bekir Bozdağ'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Sayın Abdulhamit Gül bakanımıza bugüne kadarki hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Kabinede değişiklik! Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ atandı

 

TÜİK Başkanlığı'na Erhan Çetinkaya atandı

 

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seçmen30 Ocak 2022 17:14

    Hadi tebriği geçtik te ayrılılan bakana teşekkür etmek, iletişim başkamı Altun a mı kaldı? O bakanı o makama sen mi getirdin de teşekkür ve tebriklerini sunuyorsun? Zamane bakanları istifa yerine af dilemek ve af edilince de şükranlarını sunmak durumunda kalırlarsa iletişim başkanı da bu hakkı krmdinde görür.