E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltun: Devlet hesap soracak---

Altun: Devlet hesap soracak

Altun: Devlet hesap soracak
22 Nisan 2019 - 01:43 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Altun, "Devletimiz PKK terör örgütünden, bu örgütün hamilerinden ve destekçilerinden hesap soracaktır" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Twitter hesabından, Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada dört askerin şehit olmasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Şehitlerin bugün toprağa verildiğini belirten Altun, şunları kaydetti:

"Erhan Çiyapul 22 yaşındaydı, Murat Şahin 25 yaşındaydı, Yener Kırıkcı 26 yaşındaydı, Şevket Çetin 27 yaşındaydı. Unutmayacağız. Devletimiz PKK terör örgütünden, bu örgütün hamilerinden ve destekçilerinden hesap soracaktır. Devlet ebed müddet."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika22 Nisan 2019 08:31

    1980 'li yılların ikinci yarısında da PKK saldırılarında  her gün şehit haberleri geliyorlardı, siyasetçiler kanı yerde yerde kalmayacak ve hesap sorulacak diyorlardı. Şehit olan askerler ve saldırıyı gerçekleştiren teröristlerde henüz doğmamıştı, ortada bir yanlış var da yapan kim ! Bataklık varsa kurutulmalı ve üzerinden siyaset yapılıp ekonomiyi örtbas ederek iktidarda kalmaya uğraşılmamalı.

  • Ordu 22 Nisan 2019 07:34

    Nerden biliyorsun, devlet misin?