E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltun: Bir kere de demokrasiden yana olun---

Altun: Bir kere de demokrasiden yana olun

Altun: Bir kere de demokrasiden yana olun
05 Nisan 2021 - 01:10 borsagundem.com

İletişim Başkanı Altun, muhalefet partilerine tepki gösterdiği açıklamasında, "Hala darbelerden medet umuyorlar. Bir kere de millî iradeden ve demokrasiden yana olun!" dedi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada muhalefet partilerine tepki gösterdi. Altun, muhalefet partilerinin darbelerden medet umduğunu belirterek, "Ortak oldukları en önemli nokta Hakk'ın ve halkın karşısında olmak. Aziz milletimizden hiçbir zaman icazet alamadıkları için en ufak darbe söylentisine bile heyecanla el sallıyorlar. Hala darbelerden medet umuyorlar. Bir kere de millî iradeden ve demokrasiden yana olun!" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE, DARBE HEVESLİSİ ZİHNİYETTEN ÇOK ÇEKTİ'

Altun, millet iradesinin silahların gölgesine hapsedilmeye çalışıldığını belirterek "Türkiye, uzun yıllar boyunca darbe heveslisi bu zihniyetten çok çekti. Her fırsatta milletimizin iradesini silahların gölgesinde hapsetmeye çalıştılar. Milletimize uşakları gözüyle baktılar. Halâ bir yerlerden darbe ümidi bekliyorlar. Beyhude heveslerin peşine düşmeyin. Artık eski Türkiye yok. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Nisan'da, 7 Şubat'ta, 17/25 Aralık'ta ve 15 Temmuz'da aziz milletimizle birlikte tüm vesayet odaklarını yıkarak inşa ettiği büyük ve güçlü Türkiye var. Milletin iradesi sizin tüm hain planlarınızdan daha güçlüdür." dedi.

MSB'den 103 amiralin bildirisine sert tepki

 

Amirallerin Montrö bildirisine soruşturma

 

103 amiralin Montrö bildirisine tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)