E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltun: Bağdadi'nin eşi dahil bütün aile üyeleri gözaltına alındı---

Altun: Bağdadi'nin eşi dahil bütün aile üyeleri gözaltına alındı

Altun: Bağdadi'nin eşi dahil bütün aile üyeleri gözaltına alındı
06 Kasım 2019 - 20:35 borsagundem.com

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye, DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin eşi de dahil olmak üzere bütün aile üyelerini gözaltına almış bulunmaktadır" dedi

Twitter hesabından IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin eşinin yakalanmasına ilişkin İngilizce paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şunları kaydetti:

"Türkiye, DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin eşi de dahil olmak üzere bütün aile üyelerini gözaltına almış bulunmaktadır. Terör örgütlerinin peşine düşme kararlılığımızdan şüphe edenlerin, Türkiye'nin DEAŞ, PKK, YPG ya da diğer terör örgütlerine mensup teröristleri yakalamadaki başarılı siciline bir kez daha göz atması gerekir".

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan06 Kasım 2019 23:40

    Önce ön ifadeleri alınmalı. Sonra işe yarayacak şekilde ifadeleri video kayıt ile tekrar tekrar alınmalı. Oscarlık video alınınca yayınlanmalı. Holywood ne filmler yapıyor milletin ağzı açık kalıyor. Sanki bütün sahneler bir seferde çekiliyor,önceden senaryo filan yok sanıyoruz. 1 e 10 katıllması lazım ama en ufak bir sahtelik olmamalı, vatandaş şu saniyede bardak şuradaydı, şu saniyede şuraya geçti, şurada gölge vardı 35 saniye sonra gölge kayboldu vs deyip eleştiriyor.