E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltun: ABD ile stratejik ortaklığımızı güçlendirmeye hazırız---

Altun: ABD ile stratejik ortaklığımızı güçlendirmeye hazırız

Altun: ABD ile stratejik ortaklığımızı güçlendirmeye hazırız
12 Kasım 2019 - 20:58 borsagundem.com

Fahrettin Altun, ''ABD ile yeni bir sayfa açmaya ve stratejik ortaklığımızı güçlendirmeye hazırız'' açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile yarın gerçekleştireceği görüşme öncesinde Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımda, ''ABD ile yeni bir sayfa açmaya ve stratejik ortaklığımızı güçlendirmeye hazırız'' ifadelerini kullandı.

"ABD ile ilişkilerimizde ciddi sorunlar var"

Altun paylaşımında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sabah düzenlediği basın toplantısında söylediği gibi, ABD ile ilişkilerimizde ciddi sorunlar var. Ancak, bu sorunları hiçbirinin çözümü imkasınız değil" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 13 Kasım 2019 07:25

    Biliyoruz ne olduğunuzu. Bilmemekye inat edenler var. Bugüne kadar abd nin Türkiyenin düşmanı olduğunu öğrenmeyen görmeyen anlamamakta direnen tek parti AKP dir. NEDENSE.

  • Malatyalı 13 Kasım 2019 07:19

    Türkiyeyi parçalamak yok etmek isteyen Amerika pkkyı kuran Amerikadır siz Türkiye ile dalgamı geçiyorsun

  • unatıyoruz...13 Kasım 2019 01:50

    yahu mektubu yazan abd..ypg ye silah larla donatan 30 bin tır la abd... suriye topraklarını bozan abd... huzur bırakmayan ortadoğuda ırak, mısır, libya, filistin abd... askerimize unutulmayan poşet olayı yine abd... özdür dilemeyen abd... sanki biz abeye bunları yapmışızda... ddiimize bakın... ABD ile yeni bir sayfa açmaya ve stratejik ortaklığımızı güçlendirmeye hazırız'' ... şakamısınız yaa ??? özdür mü diledi abd bizden, ne ayak bu açıklama... sanki biz abd ye bunları yaptıkda zeytin dalı uzatıyoruz... yuhh ulen

  • ...13 Kasım 2019 01:48

    Soma'daki maden işçisine kalkan tekmeler... Trump olunca kucaklaşmalar aşklar sevgi  sözcükleri kaplıyor ortalığı... Esad olsa yerden yere vururlar.. Gariban olmayacaksın bunların karşısında. Ezer geçerler vallahi... Anladık çözdük bunları da 17 yılda...

  • Gs13 Kasım 2019 00:37

    Sadece ona buna posta koymalar meydana topladıkları milletin yüzünü doğru. Millete kol verme mevzuları.

  • Sosyolog 13 Kasım 2019 00:35

    Sadece milleti meydanlara toplayıp Milletin yüzüne bakarak milletin kulağına haykırarak Amerika’ya şuna buna verip veriştirir postayı koyarlar. Amerikalıların yüzüne dönünce de hep mırnav mırnav.Sadece içeride toplum yönetimi her şey. Amerika’ya şuraya buraya yüzünüzü çevirdiğinizde de meydana topladığınız halka bağırdığınız veya söylediklerini de söyleyin de görelim postayı koyunda görelim.

  • Tam komedi12 Kasım 2019 23:25

    altun abd senin malınıda mı araştıracak ? ota , çöpe referandum yapıyorsunuz ya hadi şu suriyeyilerin gitmesi için referandum yapalım !!! Bu millet size bizi yönetmek için değil hizmet etmek için seçtiyse , nasıl oluyorda hizmetkar efendisine sormadan iş yapıyor ???

  • belirsizlik12 Kasım 2019 22:54

    valla ne yaptığınızı bildiğinizi sanmıyorum... 

  • Kara gülle12 Kasım 2019 22:25

    Amerikaya karşı halkın onurunu korumak belki ekonomik yaptırımlar karşısında zarar gören ekonominin vereceği oy kaybından daha fazla oy kazandırabilir.

  • Eminim12 Kasım 2019 22:24

    Sayfa aça aça kitap bitti laf olsun torba dolsun ne bu polyanacılık adamların niyeti belli orta yollu konuşulacaksa alttan almadan ama asmadan kesmeden politik bir dil ve uslup kullanmalısınız

  • Bika12 Kasım 2019 22:20

    S-400 'leri depodan çıkarmamaya hazırız anlamı çıkıyor.

  • Kara gülle12 Kasım 2019 22:19

    Amerikanın bu kadar türkiyeyi aşağılayıcı tavır sergilemesi ve yöneticilerin bunu görmezden gelip bir de üzerine daha yakınlaşma çabalarından anladığım.ekonomi çok zor durumda birde amerikan yaptırımlarına maruz kalırsak seçimlerde bir daha iktidarın yakınından bile geçemeyiz düşüncesi.

  • canbey12 Kasım 2019 21:52

    bu kafa değişmez hağla abdye selam çakıyorlar  doğu perınçek bunların avrasyacı olacağına ınanıyor

  • Atilla12 Kasım 2019 21:41

    Ya sen kimsin..kraldan çok Kralcı dolu Beştepe.

  • Üzeyir12 Kasım 2019 21:34

    Akp bitmiş artık. Uzatmaları oynuyor. Her akanda başarısız. Havire laf. İcraat ypk.

  • Ozan12 Kasım 2019 21:29

    Göze bak 😳

  • Kara gülle12 Kasım 2019 21:20

    Hep aynı terane amerika küfür eder gibi mektup gönderiyor.tehdit üstüne tehdit.biz de durmadan bir amerika hayranlığı işbirliği teklifleri.yav çekin restinizi ne olacaksa olsun.bir insan bir kere ölür.