E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAltınyağ üretim faaliyetine başlamak için çalışmalara devam ediyor---

Altınyağ üretim faaliyetine başlamak için çalışmalara devam ediyor

Altınyağ üretim faaliyetine başlamak için çalışmalara devam ediyor
27 Aralık 2018 - 10:20 borsagundem.com

27.5 milyon dolara fabrika ve teçhizatlarını satan Altınyağ, Aydın'da yine yağ fabrikası almak için çalışmaların devam ettiğini açıkladı

Türkiye'nin köklü şirketlerinden Altınyağ, İzmir'de bulunan fabrikası ve teçhizatlarının satışını gerçekleştirdi. Tüm borç ve yükümlülüklerini kapatan şirket, yeniden faaliyete geçmek için gün sayıyor. Aydın'da bulunan Özkar Global Gıda Ürünleri şirketinin hisselerini alarak yeniden sektöre dönmek için şirketin çalışmaları devam ediyor.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Şirketimiz tarafından ortaya çıkan gelişmeler ivedilikle KAP'ta açıklanmakla birlikte son dönemde yoğun haber akışı yaşanmıştır.

Şirketimize ve Bağlı ortaklığımıza ait izmir A.O.S.B. de bulunan gayrimenkul ve makine parkının tamamının Yakamoz Yağ San.ve Tic.A.Ş. ne 27.500.000 $ + KDV bedelle satış işlemi tamamlanmış olup şirketimizin üretime yönelik faaliyetleri mevcut tesislerde sona ermiştir.

Bu çerçevede şirketimizin ve bağlı ortaklığımızın banka borçları, ticari borçları ve insan kaynakları yükümlülükleri olarak yaklaşık 100 milyon TL ödenmiştir.

Şirketimiz Çınarlı Mah. Ozan Abay Caddesi No :10 Ege Perla B Kule Kat:12 D:123 Konak-İZMİR adresinde kendi mülkü olan ofisinde faaliyetlerine devam etmektedir.

Önümüzdeki dönemde şirketimizin KAP'ta özel durum açıklamasında da belirtilen Aydın İli Astim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Özkar Global Gıda Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. hisselerini alarak Toplam 36.000 m2 alan üzerinde 5.500 m2'si kapalı alana sahip mevcut fabrikada en kısa sürede tekrar üretim faaliyetlerine dönmek için varılan mutabakat süreci devam etmektedir.

Önümüzdeki süreçte Şirketimiz mutlak surette tesis satın alarak daha güçlü olarak yoluna devam edecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hümmet ÇİFTÇİ04 Ocak 2019 11:28

    CLK gibi olacak. büyükler paralarını alıp kaçacak. küçük yatırmcılar ortada kalacak. (6) 

  • erdal y03 Ocak 2019 21:59

    Yakın izleme pazarında gelecek vaad eden borsanın parlayan yıldızı olacak birkaç parça mal var doğru tahminle yatırım yapanlar hatırı sayılır paralar galdırabilir

  • mübarek kardeşler29 Aralık 2018 01:00

    uzak durun yakında tahtası kapanır

  • SAAY SSTM27 Aralık 2018 23:36

    Şimdi alan ocakta köşeyi döner heralde 

  • Okie Dokie27 Aralık 2018 11:01

    en iyisi biraz bimeks alayım. alyag mı? o kalsın dostum.

  • MEHMET27 Aralık 2018 10:35

    yakın izleme pazarı , borçluluk ama hala yatırım.. enterasan gerçekten

  • Nejdet 28 Aralık 2018 12:41

    Geriye dogru giderseniz gorursunuz SASA hisse senedini 0.33 ten aldim beni aracici kurum danışmani korkuttu geri sattim SASA cok geçmedi 12 lere cikti 40 misli borsa sabır isidir alacaksın bekliyeceksin