E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAltınyağ o tesisi 17 milyon liraya alıyor---

Altınyağ o tesisi 17 milyon liraya alıyor

Altınyağ o tesisi 17 milyon liraya alıyor
21 Eylül 2018 - 12:06 borsagundem.com

Altınyağ varlıklarını sattıktan sonra yeni tesis almak için harekete geçti

Altınyağ yatırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Makine ve teçhizatlarını 27,5 milyon dolara Sodrugestvo'ya satan Altınyağ, faaliyetini sürdürmek için Aydın'da Özkar İnşaat'a ait günlük 150 ton kaliteli zeytinyağı üreten tesisi almak için 17 milyon lira fiyat üzerinden anlaştı. 

Hisse devri için çalışmalar devam ediyor.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

01.08.2018 tarihli Özel Durum açıklamamızda belirttiğimiz,  Özkar İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. firmasına ait Aydın İli Astim Organize Sanayi Bölgesinde Toplam 36.000 m2 alan üzerinde 5.500 m2'si kapalı alana sahip, Uluslararası Standartlarda günlük 150 ton kaliteli Zeytinyağ ve Prinayağı dahil Bitkisel Yağ üretim kapasitesine sahip, sermayesi 4.858.666 TL olan Özkar Global Gıda Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş şirketinin hisselerinin tamamı Altınyağ Kombinaları A.Ş tarafından devir alınması konusunda Pazarlık Usulü ile 17.000.000 TL değer üzerinden mutabık kalınmıştır. Söz konusu Hisseler en kısa sürede devir alınacak olup hisse devir sözleşmesi ve ödeme koşulları hakkında gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)