E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında 'Jackson Hole' tedirginliği---

Altında 'Jackson Hole' tedirginliği

Altında 'Jackson Hole' tedirginliği
21 Ağustos 2017 - 07:33 borsagundem.com

Altın fiyatları, merkez bankacıların Jackson Hole'daki kritik toplantısı öncesi kayıplarını korudu

Altın fiyatları, yatırımcıların dikkatlerini ABD ve Güney Kore'nin ortak askeri tatbikatına ve kürese merkez bankacılarının yaklaşan kilit toplantısına çevirmeleri ile birlikte kayıplarını korudu.

Spot altın, Cuma günü yüzde 0.3 ve geçen hafta yüzde 0.4 düşmesinin ardından faza değişmeyerek Singapur saati ile 09:32'de ons başına 1,284.03 dolar seviyesinde kaldı.

Bloomberg Dolar Spot Endeksi Cuma günü yüzde 0.3 düştükteb sonra yüzde 0.1 yükseldi.

ABD ve Güney Kore, komuta ve kontrol sistemlerini denemek için 10 gün sürecek olan Ulchi-Freedom Guardian askeri tatbikatına başladı.

Fed Başkanı Janet Yellen ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, ABD'nin Jackson Hole kasabasında 24-26 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan toplantıya katılacak merkez bankası başkanları arasında olacak.

Spot gümüş yüzde 0.1 düşerek ons başına 16.95 dolara inerken, platin yüzde 0.1 düşüşle ons başına 976.98 doara indi ve palladyum yüzde 0.3 yükselerek ons başına 926.59 dolara çıktı. (Bloomberg)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)