E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında dolar kaynaklı sert düşüş sürüyor---

Altında dolar kaynaklı sert düşüş sürüyor

Altında dolar kaynaklı sert düşüş sürüyor
22 Eylül 2020 - 10:38 borsagundem.com

Altın fiyatları, doların küreseldeki güçlenmesi etkisi ile son bir ayın en sert düşüşünü gerçekleştiriyor

Altın fiyatları, son bir ayın en güçlü düşüşünü gerçekleştirmesinin ardından, yatırımcıların dikkatlerini Fed Başkanı Jerome Powell'dan gelecek yorumlara ve ABD'de ilave mali destek paketine ilişkin gelişmelere çevirmesi ile birlikte kayıplarına devam etti.

Powell, bugün Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi'ne yapacağı konuşmanın metnine göre, ABD ekonomisinin iyileşmekte olduğunu, ancak pandemiden tam bir toparlanma için gidilecek uzun bir yol bulunduğunu kaydetti.

Spot altın, dün yüzde 2 ile 19 Ağustos'tan bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirmesinin ardından yüzde 0.5 daha düşerek ons başına 1,901.78 dolara geldi.

Diğer değerli metallerden, spot gümüş Pazartesi günü yüzde 7.7 düştükten sonra yüzde 0.2 yükselerek ons başına 24.7595 dolara çıktı. Platin yüzde 1 yükselirken, paladyum yüzde 1.1 değer kazandı.

Dolardaki yükseliş sürekli değil

Borsa İstanbul'da toparlanma çabası

Bakır dengesi yeniden eksiye döndü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd22 Eylül 2020 10:52

    bana ne altından devalüasyon yemekten bıktık,şakamı yav fakirleştirilip duruyoruz  eee açıklama yok zattıdı zuttudu ayıptır..arabalar ev fiyatına nası bi refah bu...vatandaş olarak sıkıldım...