E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizAltın ve gümüş analizi---

Altın ve gümüş analizi

Altın ve gümüş analizi
22 Temmuz 2022 - 14:53 borsagundem.com

Marbaş’tan altın ve gümüş değerlendirmesi…


GRAFİĞİN BÜYÜK HALİ İÇİN TIKLAYIN

Altın ve gümüş cephesinde uzun bir süredir beklediğimiz aşağı yönlü hareket ivme kazandı. AB diplomatları, Rusya'ya Ukrayna'yı işgali nedeniyle uygulanacak yeni yaptırımlar üzerinde anlaşırken, Rusya’dan altın ve mücevher ithalatı resmi gazetede yayımlanarak gerçekleşti.


GRAFİĞİN BÜYÜK HALİ İÇİN TIKLAYIN

Gümüş tarafında 20,80 ve 18,60 USD seviyelerindeki teknik hedef bölgemizi test etmesinin ardından risk halen daha aşağıya görünüyor. 16 USD dip olarak görülse de aşağısı göz ardı edilmemelidir.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Marbaş değerlendirdi: Önemli şirket haberleri

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) teknik analizi

THYAO hisse analizi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)