E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın Vadeli Sözleşmeleri’nde nasıl işlem yapılır?---

Altın Vadeli Sözleşmeleri’nde nasıl işlem yapılır?

Altın Vadeli Sözleşmeleri’nde nasıl işlem yapılır?
26 Haziran 2020 - 07:45 borsagundem.com

Chicago Borsası’nda 100 Ons, 50 Ons ve 10 Ons Altın’ı dayanak kabul eden vadeli işlem sözleşmeleri işlem görüyor.

Kovid-19 virüsünün yayılma hızını yeniden arttırması dünya ekonomisinin küçüleceğine dair endişeleri yeniden arttırdı ve güvenli liman niteliğindeki Altın yine pek çok yatırımcının ilk tercihi olmaya başladı. Yıl başında onsu 1.500$ seviyesinde olan Altın, pandemi döneminde 1.700$’ın üzerine çıktı ve Mart ayından bu yana da 1.680$’ı birkaç kez test etse de ağırlıklı olarak 1.700$’ın üzerinde kaldı.

Uluslararası yatırımcılar Altın’ın fiyat hareketinden yararlanmak için Chicago Borsası’nda işlem gören Altın Vadeli İşlem Sözleşmeleri’nde işlem yapmayı tercih ediyorlar. Chicago Borsası’nda 100 Ons, 50 Ons ve 10 Ons Altın’ı dayanak kabul eden vadeli işlem sözleşmeleri işlem görüyor. Teminat tutarları değişmekle birlikte şu günlerde 900-910$ aralığında değişen teminat ile 10 ons Altın’ı dayanak kabul eden Micro Altın Vadeli Sözleşmeleri’nde işlem yapılabilir.

Eğer isterseniz siz de, uluslararası bir yatırımcı ile aynı hızda ve güvende, Chicago Borsası’nda Altın Vadeli Sözleşmesi işlemleri yapabilirsiniz.

Hem de paranızı yurt dışına yollamaksızın...!

Ama öncelikle, sözleşme özelliklerini anlamak için PhillipCapital’in hazırladığı videoyu izlemenizde fayda var.

Peki, Altın Vadeli Endeks Sözleşmeleri'nde nasıl işlem yapabileceksiniz?

PhillipCapital’de hesap açarak.

Üstelik uluslararası piyasa işlemlerinizi PhillipCapital ile yapmanız halinde, paranızı yurtdışına transfer etmek zorunda kalmazsınız.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 250 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84

[email protected]

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)