E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın ticaret iyimserliği ile haftalık kayba yöneldi---

Altın ticaret iyimserliği ile haftalık kayba yöneldi

Altın ticaret iyimserliği ile haftalık kayba yöneldi
11 Ekim 2019 - 10:39 borsagundem.com

Altın fiyatları, ABD-Çin ticaret görüşmelerine ilişkin iyimserliğin artması ile haftayı kayıpla geçmeye yöneldi

Altın fiyatları, ABD ile Çin arasında ticaret konusunda ateşkes sağlanacağına ilişkin artan iyimserliğin güvenli liman alımlarını azaltması ile birlikte haftayı kayıpla geçmeye yöneldi. Palladyum, exchange traded fon (ETF) yatırımcılarının son bir yılın en güçlü alımını gerçekleştirmesinin desteği ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Çin arasında Perşembe günü başlayan üst düzey görüşmelerin ilk gününün "çok iyi" geçtiğini ve Cuma günü Çin başbakan Yardımcısı Liu He (Çin'in üst düzey ticaret müzakerecisi) ile görüşmeyi planladığını söyledi.

Yatırımcılar ayrıca Dallas Fed Başkanı Robert Kaplan'ın, Fed'in faiz indirimlerinin "tam teşekküllü bir faiz indirim çevriminin başlangıcı" olmaması gerektiği yolundaki yorumunu da değerlendiriyor.

Spot altın yüzde 0.4 yükselerek Londra saati ile 07:34'te ons başına 1,499.32 dolara çıktı. Metal bu hafta yüzde 0.4 düştü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)